Business

#18 Businessmoms Marleen & Gulsen hebben hun eigen blog

Voor de rubriek Businessmoms interviewde ik een tijdje terug Marleen, zij heeft samen met haar vriendin Gulsen een eigen blog, daarmee willen zij vrouwen inspireren en aanmoedigen om te accepteren zoals ze zijn.

Waar bestaat jouw gezin uit?
Uit manlief, myself en onze enthousiaste zoon Finn van 8 jaar. Ook loopt er nog een gezellige puber Doodle hond rond van 2 jaar oud. Onze poes Minoes is helaas overleden maar in september komt er weer een kitten bij.  

Wat vindt je het leukste aan het moederschap?
Het leukste vind ik de onverwachte reacties van Finn, de ontwikkeling die ik elke dag weer zie en als ik zie hoe blij en gelukkig hij is en hoe hij dat ook uit naar ons.  

Omschrijf jezelf als moeder
Ik ben een altijd in de weer moeder. Ik ben altijd druk met van alles en nog wat en dat ziet Finn ook. Hij is zelf ook een bezige bij maar ik maak altijd tijd vrij voor hem. Ik ben een moeder die op een rechtvaardige manier streng is. Ik probeer altijd alles in overleg te doen en in een goed gesprek. Soms lukt dat wel en soms lukt dat niet. Ook vind ik het leuk om met Finn te stoeien en omschrijf mezelf eerder als een stoere moeder die overal aan mee doet als hij mij dit vraagt!  

Wat voor onderneming(en) heb je? En wat is je doel?
Ik heb samen met een vriendin een eigen blog genaamd Chicamoms. www.chicamoms.com  

Ons doel is om 30+ vrouwen te inspireren en om zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Naast mijn huidige baan voor 3 dagen, onderhoud ik onze blog en binnenkort starten we met onze webshop. Daarnaast volg ik een drie jarige studie (nu mijn laatste jaar in) als psychosociaal therapeut.  

Hoe combineer jij het onderschap en ondernemerschap?
Ik werk veel thuis en zorg dat ik er altijd ben voor Finn. Ik doe ook veel in de avonduren en hij is nu op een leeftijd dat hij veel zelf naar buiten gaat of ergens gaat spelen en dan pak ik die tijd om aan Chicamoms te werken.

Werk je thuis, of heb je een kantoor? Hoe ziet jouw werkruimte eruit?
Ik werk zowel op kantoor maar voor Chicamoms werk ik thuis. Dit kan aan de keukentafel zijn, achter de pc boven op zolder of op mijn ipad in de tuin. Dit wisselt nogal eens.  

Hoe creëer jij voldoende tijd met het gezin, en niet te vergeten me-time?
Ik hou erg van spontaniteit en vooral in het weekend zorg ik dat we altijd iets met z’n drietjes gaan doen. En Me-time plan ik gewoon in. Aanstaande vrijdag ga ik met vriendinnen naar een gezellig feest maar dit kan ook lekker uit eten gaan zijn, een citytrip of een dagje sauna. Maar ook op de bank met een goed boek of een warm bad is Me-time voor mij.  

Waar sta jij als ondernemer over 5 jaar?
Over 5 jaar is Chicamoms een goedlopende blog waarin we veel samenwerken met nog meer brands en runnen wij met onze webshop een goed lopende onderneming!  

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply