Geen categorie

#22 Businessmom Willemijn woont op Bali

Businessmom Willemijn woont sinds maart 2018 op Bali, heeft een vriend en een zoontje van 16 weken. Zij heeft een eigen bedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbiedingen van opleidingen waarbij fitness en mindset samen worden gebracht.

Waar bestaat jouw gezin uit?

Mijn gezin bestaat mijzelf, mijn vriend Ray, mijn zoontje Jax van 5 weken oud en bijna altijd hebben we familie of vrienden uit Nederland te logeren. We wonen sinds maart 2018 op Bali, dus er is altijd wel iemand die een paar weken deel uit maakt van ons gezin. De afgelopen paar maanden waren bijvoorbeeld mijn beste vriendin en mijn moeder over uit Nederland. Super gezellig!

Wat vindt je het leukste aan het moederschap?

Lekker samen knuffelen, samen op pad en het genieten van ieder nieuw moment samen. Alles gaat echt op babytempo wat ik heel erg fijn vind aangezien ik altijd veel teveel en veel te snel wil. Dat kan nu niet meer en dat zorgt ervoor dat ik heel bewust geniet van ieder moment.

Omschrijf jezelf als moeder

Ik ben liefdevol, knuffelig, rustig en geduldig. Ik luister goed naar wat Jax op welk moment nodig heeftt, zodat we het allebei naar ons zin hebben. We zijn echt vriendjes. Hij vertelt me wat die nodig heeft en ik ben er voor hem.

Wat voor onderneming(en) heb je? En wat is je doel?

Ik ben eigenaresse van WILL Be Strong (www.willbestrong.nl). WILL Be Strong is een opleidingsinstituut dat opleidingen aanbied gespecialiseerd in het samenbrengen van fitness en mindset waardoor jij in je kracht komt te staan en coaching een blijvende verandering tot resultaat heeft. 2 jaar geleden ben ik WILL Be Strong begonnen, omdat ik als toegepast psycholoog graag mensen wilde helpen bij een gezondere leefstijl (mentaal&fysiek). Al snel merkte ik dat dit bij mindset begint en er nog veel te weinig aandacht wordt besteed aan de kracht van je eigen mindset. Ik ben in mijn eigen coaching praktijk een heel nieuw totaalpakket aan gaan bieden. Wat bestaat uit het coachen vanuit de intrinsieke motivatie met een geleidelijke inbreng van sport en voeding om er zo voor te zorgen dat iemand weer in zijn kracht komt te staan en blijvend met de juiste mindset fit en happy door het leven kan. Om dit programma met vele anderen te kunnen delen hebben wij in 2016 en 2017 op basis van wetenschappelijk onderzoek, ervaring, afstudeeronderzoek en aan de hand van de Europe Active vereisten ons eigen unieke opleidingsprogramma ontwikkeld en uitgetest. Onze opleidingen zijn gecertificeerd bij Europe Active.  Ons doel is ervoor zorgen dat we samen een sterke basis bouwen waarop je zelf nog verder kunt bouwen.

Hoe combineer jij het onderschap en ondernemerschap?

Ik ben net een nieuwe mama, maar het voelt alsof ik altijd al mama geweest ben. Tijdens mijn zwangerschap heb ik gewoon doorgewerkt en nu Jax er is begin ik mijn dag na het voeden en ons baddermomentje met een strandwandeling of een workout, een ontbijtje en rond 8.00 met werken. Ik werk dan de hele ochtend door totdat Jax wakker wordt en me nodig heeft, dan hebben we vaak wat tijd samen, lunchen Ray en ik samen en dan werk ik vaak nog tot een uur of 16.00. In de weken dat ik zelf de opleiding geef, dan is Jax met papa thuis en ben ik er rond 15.00 weer voor hem.

Werk je thuis, of heb je een kantoor? Hoe ziet jouw werkruimte eruit?

Ik werk vanuit ons huis op Bali. Mijn werkplek is afhankelijk van de werkzaamheden die ik die dag wil doen. Maar varieert van ons buitenterras, tot ons heerllijke buitenhutje of het restaurant bij ons in de straat. Waar ze heerlijke koffie hebben. Zo vind ik het heerlijk om tussen al die vakantiehoudende mensen lekker aan het werk te gaan. Lekker sfeertje.

Hoe creëer jij voldoende tijd met het gezin, en niet te vergeten me-time?

Me-time creer ik iedere morgen. Ik begin mijn dag met een HIT-workout in de tuin of een half uurtje yoga, de andere dagen ga ik lekker naar het strand om te wandelen. Jax slaapt nog veel, dus tussendoor een kopje koffie of ontbijtje met vriendinnen kan nog heel gemakkelijk samen. Ook ga ik in ieder geval 1 x in de week lekker naar de massage om even helemaal te ontspannen en als Jax na mijn massage nog slaapt dan trakteer ik mijzelf nog even op een heerlijke ijskoffie. Ik denk dat het als moeder heel belangrijk is om minstens iedere week even Me time te hebben om even helemaal op te laden. Helemaal met al die slapeloze nachten. 😉

Voldoende tijd met het gezin staat echt op nummer 1 bij ons. We werken allebei vanuit huis. We lunchen samen en avond eten samen en minimaal twee dagen per week doen we iets met zijn drieen. Lekker zwemmen, naar het strand, ergens lunchen, een tripje rond Bali of we koken samen. Als we maar gewoon lekker samen zijn zonder ons werk, dan is gewoon samen zijn al genoeg!

Waar sta jij als ondernemer over 5 jaar?

WILL Be strong (wwww.willbestrong.com) werkt over 5 jaar wereldwijd. Op dit moment zien we al dat steeds meer deelnemers overal vandaan komen. Over 5 jaar werken we zoveel mogelijk online. Onze coaches worden zowel online als waar dan ook ter wereld opgeleid, zodat ze daarna de mogelijkheid hebben om overal ter wereld als FITcoach aan het werk te gaan. Er is samen nog zoveel te doen wanneer het op Mindset en fit zijn aankomt. Als is het alleen maar meer bewustzijn creeeren in de keuzes die iemand maakt! Onze coaches zorgen voor een sterke basis waar jij op verder kunt bouwen. Niet alleen in de sportschool, maar vooral daarbuiten. Wij zorgen ervoor dat jij mentaal en fysiek in je kracht komt te staan! Je voelt je sterkt en zelfverzekerd. Je maakt keuzes, omdat dit de keuzes zijn die het beste bij jou passen en ervoor zorgen dat jij gelukkig en fit bent.  Ook draait ons HEROES programmma (www.heroesprogramma.nl) op school om ervoor te zorgen dat kids in hun kracht komen te staan en een fitte leefstijl hebben. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze methode? Stuur dan gerust een mailtje naar: willemijn@willbestrong.com. Ik kom graag met jou in contact wanneer je ook in je kracht wilt komen te staan of anderen hierbij wilt helpen. J

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply