Geen categorie

#23 Businessmom Sandra heeft een blog voor multitaskende ninja’s

Businessmom Sandra heeft een lifestyle blog voor multitaskende ninja’s. Dus voor moeders die de ballen hoog moeten houden en daar wel wat inspiratie bij kunnen gebruiken.

Waar bestaat jouw gezin uit?

Mijn gezin bestaat uit 4 personen: Mijn man, onze dochter van 4,5 en 3.

Wat vindt je het leukste aan het moederschap?

Het allerleukste van het moederschap vind ik de kleine dingen zoals de knuffels, samen koekjes bakken en dat soort dingen. Ik kan enorm genieten als ik naar mijn tevreden kinderen kijk.

Omschrijf jezelf als moeder

Als moeder ben ik zorgzaam (misschien zelfs iets te veel) ,streng wanneer dat nodig is en iemand die er alles voor over heeft zodat haar kinderen de mogelijkheden krijgen op hun eigen tempo te ontwikkelen tot gelukkige mensen die weten wie ze zijn en wat ze waard zijn.

Wat voor onderneming(en) heb je? En wat is je doel?

https://www.mamaplaneet.nl/ is een mama lifestyle blog voor multitaskende ninja’s. Een veelzijdige blogazine voor ouders. Sinds maart 2018 is MamaPlaneet officieel mijn bedrijf. Wat mijn doel is? Een positief verschil te maken door dicht bij mijzelf te blijven.

Hoe combineer jij het onderschap en ondernemerschap?

Hoe ik alle ballen hoog houd? Dat blijft een dingetje. Ik ben een perfectioniste in hart en ziel dat het liefst op alle fronten 100 % geeft en dat is niet realistisch. Niet alleen en zonder hulp.

Werk je thuis, of heb je een kantoor? 

Ik werk thuis. Dat wil zeggen of achter mijn bureau of met een laptop op de bank.

Hoe creëer jij voldoende tijd met het gezin, en niet te vergeten me-time?

Door mijn kinderen vrijwel alle aandacht te geven wanneer ze thuis zijn. Als ze op school zijn dan werk ik en probeer ik tijd te besteden aan mijzelf.

Waar sta jij als ondernemer over 5 jaar?

Over 5 jaar heb ik een betere balans tussen gezinsleven en werk en is minimaal 50 % van mijn lezers een vaste lezer.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply