Business Interior Lifestyle

6x op deze sites vind je de mooiste stationery

Of je nu een thuiskantoor hebt of het belangrijk vindt om mooie spulletjes op je kantoor buiten de deur te hebben: stationery is altijd fijn! Notitieboekjes, pennen, etuis, agenda’s – we love it all. Maar waar kun je nu de mooiste stationery kopen? We gingen voor je op zoek en zetten de leukste webshops voor je op een rijtje!

Studio Stationery

Houd je van kleurrijke stationery items? Yes, zo zien we het maar al te graag! Daar kun je namelijk elke dag weer blij van worden – maak je werkdagen nét dat stukje leuker. Bij Studio Stationery kun je terecht voor kantoorartikelen in opvallende uitwerkingen. Roze, geel, goud of blauw: er is van alles te vinden. En ook prints en inspirerende teksten ontbreken niet aan de collectie. Je kijkt je de ogen uit!

6x op deze sites vind je de mooiste stationery

Dreamkey Design

Zoek je minimalistische en stijlvolle stationery items die tegelijkertijd inspirerend zijn? Dan is de collectie van Dreamkey Design echt iets voor jou. De producten hebben vaak rustgevende kleuren, zoals pastel- en aardetinten. Zo weet je ook meteen zeker dat ze een fraaie toevoeging vormen aan je bureau! En dat ook nog eens voor een zacht prijsje.

Lees ook: Tips voor het inrichten van een klein thuiskantoor

Liefde voor papier

De naam zegt het al: bij Liefde voor papier kun je terecht voor allerlei schrijfwaren. Van notitieboeken tot kaarten. Maar je vindt er ook andere spulletjes, zoals stempels, klemborden en posters. Allemaal even leuk! En ook de stijl is afwisselend: van vrolijk tot juist rustgevend – hier kan iedereen slagen.

Stationery items kopen? We delen onze favoriete webshops!

Stationery & Gift

Voor feel good items is Stationery & Gift een prachtige webshop. Hier vind je veel items waarbij met liefde over de details is nagedacht. Denk aan goudkleurige afwerkingen bijvoorbeeld. Ook zijn we dol op de verzameling washi tape en stickers. Perfect voor de finishing touch van je documenten.

Lees ook: Met deze accessoires kom je professioneel over als ondernemende moeder

The Stationery Store

Kantoorartikelen kopen doen we ook graag bij The Stationery Store. Deze webshop staat goed stil bij de toekomst, door duurzame stationery items aan te bieden. Perfect dus als je hiernaar op zoek bent! Ook vind je hier allerlei bijzondere spulletjes, uit collecties van kleinschalige makers uit binnen- en buitenland. Zo kun je helemaal jouw smaak terug laten komen in je kantoor.

De mooiste kantoorartikelen kopen? Check onze tips!

Winkel van Papier

Bij Winkel van Papier vind je niet alleen papier, maar kun je een heleboel mooie stationery kopen. Denk aan enveloppen, kaarten, labels, tags, sticky notes, schriften en zelfs interieuritems. En laten we nu juist zo dol zijn op zo’n uitgebreide webshop, omdat iedereen er kan slagen. Ga voor een plaatje in je thuiskantoor – zo kun je er alleen maar prettiger werken!

You Might Also Like