Business Lifestyle

7x dit zijn de leukste flexwerkplekken in Utrecht

Als ondernemer is het heerlijk om soms even buiten de deur te werken. Laptop mee en knallen maar! Het kan echt inspirerend zijn om van tijd tot tijd naar een flexwerkplek te gaan. Wat zijn de beste plekken voor flexwerken in Utrecht? Waar hebben ze de lekkerste koffie en het snelste internet? We delen onze tips met je – van onze Utrechtse local!

Het Gegeven Paard

Het Gegeven Paard is misschien wel dé plek voor flexwerken bij Utrecht Centraal. Je bent hier snel vanaf het station: Het Gegeven Paard bevindt zich in het TivoliVredenburg gebouw, op de begane grond. Een prachtige, ruime locatie met veel lichtinval en uitzicht op de drukke Lange Viestraat. Een inspirerende plek om aan de slag te gaan! Met goede koffie en een lekkere lunch.

7x dit zijn de leukste flexwerkplekken in Utrecht

5th Neude

Iets verder het centrum in heb je 5th op Neude: een hippe flexwerkplek in Utrecht. 5th hoort bij een hostel – er zijn hier dan ook vaak jonge, internationale mensen te vinden. En dat maakt dit een gezellige en levendige plek! Er zijn speciale tafels om aan te flexwerken. Met stopcontacten naast de stoelen – aan alles is gedacht. En je kunt een bijvulmok bestellen: voor een vast bedrag kun je deze de hele dag bijvullen met koffie en thee.

Cornelis

Cornelis is een knusse plek om achter je laptop te kruipen. Lekker rustig ook – ideaal als je daarnaar op zoek bent. En de koffie is er héérlijk! Natuurlijk niet onbelangrijk bij het uitkiezen van je flexplek in Utrecht.

Leestip! Boek een workaway: waar ga jij het liefst naartoe?

Coffee Company

Coffee Company is een bekende spot voor flexwerken in Utrecht. Het is een ideale plek als je wel houdt van wat chaos om je heen: het is hier vaak druk en er is flink wat geroezemoes in de zaak. Ga je daar lekker op? Dan is deze plek voor jou! Er staat een grote tafel meteen achter de ingang in de zaak, waar je kunt plaatsnemen voor het flexwerken.

Flexplek in Utrecht: hier kun je gratis flexwerken in Utrecht

MØS

Wil je flexwerken in Utrecht op een rustige plek? Dan is MØS een aanrader, net buiten het centrum. Het interieur is minimalistisch: niets om je door af te laten leiden. Ook hier zijn speciale tafels aangewezen om als flexwerker aan te zitten. Makkelijk!

30ml

Koffiebar 30ml heeft meerdere locaties in Utrecht. Als je in de buurt van het station wilt blijven zit je goed bij 30ml op de Lange Viestraat. In het oosten van de stad heb je een 30ml locatie op de Nachtegaalstraat: wat rustiger en minstens net zo fijn om neer te strijken.

De Stadstuin

In het zuiden van de stad heb je De Stadstuin: een ruime plek om lekker de hele dag te kunnen zitten. Ideaal als je geen zin hebt om het centrum in te gaan! Er worden ook regelmatig borrels georganiseerd voor ondernemers – een ideale manier om te netwerken.

Lees ook: 5x handige tips om succesvol te netwerken

You Might Also Like