Business

8 apps om je Instagram foto’s te bewerken

Ook Instagram heeft inmiddels een algoritmische feed, na Facebook moest Instagram er ook aan geloven. Om toch te profiteren van veel interactie op jouw posts, moet je ervoor zorgen dat je foto’s eruit springen. Instagram zelf heeft een beperkte functie om foto’s te bewerken. Met een externe app kun je veel meer doen om ervoor te zorgen dat jouw foto er echt uitspringt! Als je in de app store zoekt naar Instagram dan word je overspoeld met een groot aantal apps waarmee je foto’s kunt bewerken. In dit artikel deel ik 8 apps die ik zelf allemaal getest heb! Heb je nog aanvullingen? Deel het vooral in een reactie!

1.Boomerang

Waarschijnlijk ken je deze app allang, maar zoals gezegd dit zijn 8 apps die ik zelf heb getest. Deze app is van Instagram zelf en je kunt er een soort video-loops van maken met leuke effecten. De app is gratis te downloaden in de Android en iOS store.

2.VSCO

Met de app VSCO kun je simpelweg je foto’s bewerken. Je kunt je foto’s een leuk filter meegeven, en daarnaast een leuke functie uit deze app is dat je meteen je Instagram feed ernaast kunt houden om te kijken of de foto die je wilt posten wel in de feed past. Ook VSCO is gratis te downloaden in de Android en iOS store.

3. Snapseed

Mijn favoriete app! Hij is vergelijkbaar aan VSCO, maar wat uitgebreider. Je kunt met snapseed heel eenvoudig je foto een ander formaat geven, verschillende randen geven (vooral als je zo’n mooi wit randje om je foto wilt). En je kunt met deze app ook door middel van het penseel een bepaald gedeelte uit de foto een filter geven.

4. Afterlight
Persoonlijk ben ik niet zo’n enorme fan van deze app, eigenlijk meer omdat ik hem overbodig vind. Maar voor iedereen die wel van veel filters houd is deze app perfect! De app kost voor iOS 99cent en voor Android 72 cent.

5. Hyperlapse
Maak je graag timelapses? Dan is deze app zeker wat voor jou! Je bent met deze app in staat om je video tot 12 keer te versnellen of te vertragen! Met deze app laat je iedereen in de waan dat je deze video met dure apparatuur hebt gemaakt, maar deze eigenlijk gewoon met je iPhone is gemaakt. De app is alleen verkrijgbaar voor iPhone en gratis te downloaden in de iOS store.

6. Facetune
Ook een vrij bekende app in de wereld van Instagram apps. Met deze app kun je je foto’s zo bewerken alsof je een topmodel bent. Zoals de naam al zegt kun je met deze app je hele gezicht een make-over geven. Je kunt bijvoorbeeld puistjes, sproeten, vlekjes, littekens en voor de drukke moeders wallen weghalen. Tevens kun je jezelf wittere tanden geven, de kleur van je ogen oplichten, en nog veel meer, zeker de moeite waard! De app kost echter wel €5,99

https://www.instagram.com/p/BqDus3vFFa9/?utm_source=ig_web_copy_link

7. Touch Retouch
Super handige app als je een foto hebt gemaakt terwijl er iemand of iets op de foto staat wat je eigenlijk liever niet had gewild. Met de app Touch Retouch kun je namelijk een deel uit je foto verwijderen. De app kost €1,99 in de iOS store.

8. Instagram Layout
Niet perse om je foto’s te bewerken, maar met de eigen app van Instagram die layout heet, kun je maximaal 10 foto’s selecteren waarna er door Instagram verschillende layouts worden getoond. Gratis te downloaden en gewoon super handig!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply