Business

De meest inspirerende podcasts voor ondernemers

De meest inspirerende podcasts

Terwijl ik dit artikel schrijf ben ik een podcast van Rob van Borne van Excellent Ondernemen aan het luisteren. Sinds kort luister ik steeds vaker podcasts, vooral wanneer ik bezig ben met werkzaamheden waarbij ik niet persé hoef na te denken. Ik deel graag de podcasts waarop ik geabonneerd ben. Ik luister podcasts gewoon via de podcast app op mijn iPhone, en uiteraard met oordopjes zodat ik me volledig kan afsluiten.

1.Rob van Borne – Exellent Ondernemen
Naast het opnemen van podcasts heeft Rob ook een boek: 7 principes van succesvol ondernemen. In zijn podcasts deelt hij tips over het ondernemerschap, marketing en sales.

2.100% Inspiratie Podcast – Thijs Lindhout
Een bekende op het gebied van podcasts is Thijs Lindhout. Hij interviewt voornamelijk andere ondernemers over hoe zij hun doel hebben bereikt en gaat daar diep op in.

3.Eelco de Boer – Winst.nl
Oprichter van Winst.nl, ook Eelco interviewt ondernemers. Op zijn andere podcast kanaal Winst.nl deelt hij tips en technieken voor ondernemers. Tijdens zijn coaching calls worden deze ook vaak opgenomen, hierin gaat hij in op het vraagstuk van de ondernemer.

4.Marloes Halmans – Moeiteloos Ondernemen
Met de tips van Marloes leer je jezelf kennen, weet je precies wat je wel en niet leuk vindt. Marloes is businesscoach en helpt ondernemers een bedrijf op te bouwen waar zij van dromen.

5.Alex Lie Hap Po – Ondernemers Passie
Alex is bekend van BNR Radio, hij heeft onder andere de podcast gemaakt: Hoe krijg je >€10.000 per opdracht. Hij leert je hoe je meer energie haalt uit het ondernemerschap, en nog belangrijker hoe je stressvrij kunt ondernemen.

Dit zijn de podcasts waarop ik op dit moment geabonneerd ben, heb jij ook nog tips voor inspirerende podcasts? Laat het weten in een reactie!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply