Lifestyle Mama

De perfecte portemonnee voor een drukke moeder

Portemonnee voor drukke moeder

Eventjes snel naar de bakker, zoon of dochterlief in het kinderzitje van de fiets en ondertussen een zakelijk telefoontje aannemen middels je oordopjes. Niet de meest praktische situatie, maar waarschijnlijk voor velen wel herkenbaar. Je doet nu eenmaal veel dingen tegelijk. Dan is het fijn wanneer je dit soort situaties wat makkelijker kunt maken voor jezelf. Eén van de manieren waarop je dit kunt doen is door te kiezen voor een handige dames portemonnee. Daar zijn allerlei opties voor die ik je in deze blog graag laat zien!

Zoveel keuze!

Het is waarschijnlijk geen geheim voor je dat er dames portemonnees zijn in allerlei soorten en maten. Daaruit hebben we hieronder een selectie gemaakt van de portemonnees die goed passen bij een moeder met een druk leven.

  • De card protector en RFID portemonnee

Ben je een echte digital nomad? Begin je langzaamaan te vergeten wat analoog ook alweer was? Dan is een card protector waarschijnlijk de beste optie voor jou, aangezien je zelden nog contant geld in handen hebt. Zo kun je al je pasjes veilig en compact bewaren. Wil je deze extra goed beschermen, kies dan voor de RFID portemonnee. Deze blokkeren RFID stralen waardoor niemand met een contactloos trucje jouw geld kan stelen. 

  • Het creditcard etui

Gebruik je ook enkel pasjes maar wil je iets mooiers dan alleen een card protector? Ga dan voor het creditcard etui. Dit zijn mooie, kleine pasjeshouders met een extra vakje voor eventueel briefgeld of een visitekaartje. Vaak worden deze van leer gemaakt, waardoor ze er luxe uitzien. 

  • De zip around

Eén van de meest gebruikte dames portemonnees is de zogeheten zip around. Deze vrij grote portemonnees zijn ideaal voor het type dat van iedere keten, winkel en instelling een lidmaatschapspasje heeft en wil bewaren. Omdat je de hele portemonnee met één rits opent en sluit kun je gemakkelijk alles bij elkaar houden en heb je altijd ruimte voor de pasjes die je kwijt wilt in je portemonnee. Wanneer deze vol raakt is het echt tijd om eens te kijken welke pasjes je nooit gebruikt. 

  • Je telefoon

Een vreemde eend in de bijt, maar je hebt lang niet altijd meer een portemonnee nodig. Jouw telefoon kan namelijk de perfecte dames portemonnee zijn. De meeste nieuwe smartphones en banken bieden nu de mogelijkheid om contactloos te betalen, waardoor je je pinpas niet meer mee hoeft te nemen. Draag je toch graag enkele pasjes bij je? Kies dan een hoesje waar deze in kunnen, zodat je die altijd samen met je telefoon bij je kunt dragen.

Portemonnee voor moeder

Kies de optie die het best bij jou past

Uiteindelijk ben jij degene die de portemonnee moet gebruiken. Kies daarom de optie die het beste bij je past, dan haal je er het meeste uit.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply