Lifestyle

De voordelen van thuiswerken rondom de feestdagen

In September was ik nog dolgelukkig met mijn kantoorruimte, dat ben ik overigens nog steeds! Alleen ik ben een echte koukleum dus ik ga niet graag de deur uit als het koud is, ik ben niet lui maar ik vind het gewoon niet fijn! Soms heb ik geen keuze natuurlijk, want Lizzie komt niet vanzelf op de peuterspeelzaal en de boodschappen komen ook echt niet vanzelf in de koelkast.

Verplicht thuiswerken

De laatste weken ben ik verplicht om thuis te werken, sinds de r weer in de maand zit, is onze Zoë om de week ziek. Een verkoudheidje, dat is eigenlijk alles maar daar is zij altijd zo beroerd van. Vorige week op haar verjaardag had ze 39.5 graden koorts! Arm kind! Op haar eerste verjaardag was ze ook ziek met koorts, en nu dus gewoon weer. Inmiddels is ze alweer beter, maar wachten we op het volgende griepje. Lizzie daarentegen die is bijna nooit ziek, zelfs niet verkouden.

Maar omdat ik dus niet de deur uit wil met een ziek kind, zeker niet als het koorts heeft, ben ik verplicht om thuis te werken. Mijn man is fulltime tegelzetter, en ik wil ook geen zieke kinderen bij mijn ouders brengen, naast het feit dat ik de deur niet uit ga met een ziek kind. Met regelmaat staat mijn iMac dan ook op de eettafel, moet ik mij echt concentreren dan gaat de iMac in de middag als mijn man thuis is naar boven. Het liefst werk ik gewoon beneden in de gezelligheid, alhoewel dit ook een dubbel gevoel geeft omdat ik aan het werk ben waar mijn kinderen bij zijn.

Thuiswerken en feestdagen

December is ondanks de kou echt mijn favoriete maand! Alle gezellige lichtjes overal, de sinterklaas, de kerstboom, oud en nieuw ik vind het geweldig! Het lijkt ook wel alsof alle mensen weer vrolijk zijn als de “most wonderfull time of the year” weer is aangebroken. Als de kerstboom op staat, dan wil ik het liefst onder de kerstboom gaan zitten werken. Ik vind het zo gezellig altijd! Ik pak dan ook goed uit als het kerstmis is.

Met de feestdagen werk ik dan ook altijd beneden, met een dikke trui aan en wollen sokken! Ik kreeg vorige week van HemdVoorHem.nl een paar sokken opgestuurd, die eigenlijk voor mijn man zijn, maar hij heeft het dus altijd warm en daarom pik ik lekker zijn sokken in :). Verder zit ik het liefst bij de verwarming met een grote beker thee en wat chocolaatjes.

Naast het feit dat thuiswerken tijdens de feestdagen erg handig is, is het ook fijn dat ik in huis ben om alle cadeau’s te bestellen. En natuurlijk dat ik gewoon in huis ben als ik de cadeau’s binnen krijg. Ik vind het voor een man altijd erg lastig om een goed cadeau te vinden, vooral mijn man heeft weinig hobby’s. Ik heb al vaker met HemdVoorHem.nl samengewerkt, eerder kreeg mijn man een Armani Boxershort in cadeauverpakking. Dit keer krijgt hij een paar lekkere warme sokken, waarschijnlijk zal ik ze meer dragen als hij, maar dat geeft niets :). Wil je dus een leuk origineel cadeau voor je partner? Kijk dan zeker even op de webshop van HemdVoorHem.nl

Thuiswerken en afronding van het jaar

Als ondernemer is de laatste maand van het jaar extra druk lijkt het wel. Ja dat is natuurlijk ook zo, de meeste mensen die mij al een tijdje volgen die weten dat ik een SEO bureau heb en een webshop in babyartikelen. In de laatste maand van het jaar maak ik altijd de planning voor het nieuwe jaar op, en wil ik ook het jaar afsluiten qua administratie. Op dit moment loop ik lekker op schema, en ga ik alle doelen halen voor eind 2018, dat is echt een fijn gevoel!

#BusinessMomAD

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply