Business

Deze musthaves heb je nodig als ondernemende vrouw!

Deze musthaves heb je nodig als ondernemende vrouw!

Als ondernemende moeder is het fijn om soms even lekker buiten de deur te kunnen werken. Neem je laptop mee en ga lekker werken bij een gezellige koffiezaak of zoek een flexwerkplek op bij jou in de buurt. Maar wat voor accessoires heb je nou nodig als ondernemende vrouw? Hieronder vind je een aantal musthaves die handig zijn voor elke business mom!

Een laptoptas

Als je vaak buiten de deur werkt, is het handig om een fijne laptoptas aan te schaffen die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. In Nederland wil het nog wel eens regenen en dan is het handig om een waterdichte laptoptas te hebben. Waterdichte laptoptassen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo kun jij ook als het regent gewoon de deur uit om naar je werkplek te gaan! Ook ideaal voor als je vaak op reis bent. Met een waterdichte laptoptas weet je zeker dat je laptop altijd ongeschonden blijft!

Een fijne en nette blazer

Heb je vaak meetings met andere ondernemers of met je team? Dan is het natuurlijk fijn om netjes voor de dag te komen. Een blazer is daarom altijd handig om te hebben en kun je makkelijk over elke outfit heen dragen. Houd je niet van strakke kleding en wil je het juist graag comfortabel houden? Er zijn ook genoeg blazers van zachte stoffen die erg fijn zitten en toch een nette look hebben. Ideaal voor als je lekker wilt kunnen werken en de blazer daarna ook nog thuis aan wilt hebben!

Een planner

Een planner

Als businessmom is het natuurlijk erg belangrijk om je week goed van tevoren te plannen. Je hebt tenslotte niet alleen je bedrijf waar je achteraan moet, daarna staan er ook wat kinderen op jou te wachten. Het is dan extra belangrijk om een goede planning te maken. Koop daarom een fijne planner waarin je al je afspraken kunt plannen. Zo heb je een handig overzicht van je hele week en weet je precies wanneer je wat moet doen. Jij kunt vervolgens lekker gefocust gaan werken, zonder dat er allemaal taken door je hoofd heen gaan. Zowel online als in fysieke winkels kun je op veel plekken terecht voor een goede en handige planner!

Een draadloze headset

Voor ondernemende vrouwen die veel thuis en online werken, is het handig om een draadloze headset aan te schaffen. Zo kun je ongestoord en duidelijk communiceren tijdens meetings met je team of met andere ondernemers. Omdat zo’n headset draadloos is, kun je makkelijk opstaan om even iets te pakken, zonder dat je de headset hoeft af te zetten. Een ideale musthave voor elke businessmom!

You Might Also Like