Geen categorie

FOTOWEEK #1 Hello Fresh, Zoë ziek & verjaardag Lizzie

De eerste staat online! Iedere dinsdag komt er een week in foto’s uit mijn leven online. Deze week ontving ik de proefbox van Hello Fresh, werd Zoë opnieuw ziek en vierden we de 3e verjaardag van Lizzie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedere maandag brengen we Lizzie naar de peuterspeelzaal, Zoë en ik gaan daarna boodschapjes doen samen. Daarna slaapt Zoë tot 11.00 en om 11.15 halen we samen Lizzie weer op, daarna eten we gezellig met z’n 3tjes een broodje en gaan ze allebei op bed voor hun middagslaapje. Voor mij tijd om te gaan werken of wat huishoudelijke taken op te pakken.

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag besloten we lekker een wandeling te gaan maken, het was eindelijk weer eens mooi weer om te wandelen. We maken meestal niet zo’n hele lange wandeling omdat Lizzie dat nog niet red, vaak nemen we wel het skateboard voor de wagen mee zodat ze kan zitten, maar dat loopt niet zo lekker.

Omdat Zoë nog een ochtendslaapje doet, begon ik lekker aan het opruimen van de achterstraat, ik zette het speelgoed alvast weer buiten zodat Lizzie weer lekker buiten kan spelen. Helaas was het van korte duur want het begon helaas al vrij snel weer te regenenen.

 

 

 

 

 

 

 

Ik had even geen zin in het standaard dagelijkse bruine sneetje brood met beleg, dus warmde ik lekker een soepje op met jawel een sneetje bruin brood.

 

 

 

 

 

 

Altijd gezellig om tussen de middag de lunchen met de meisjes. Na het lunchen gaat Lizzie op bed en Zoë meestal op de dagen dat Lizzie niet naar de peuterspeelzaal hoeft wat later zo rond 14.30 omdat ze s’morgens wat langer slaapt. Ik doe meestal in die tussentijd wat samen met Zoë of pak een huishoudelijke taak op, ik start dan met werken als Zoë op bed gaat. Ik werk dan door tot 18.00 omdat Gerard de meisjes overneemt als hij thuis komt rond 15.30.

 

 

 

 

 

Vorige week maandag kregen we de eerste Hello Fresh proefbox binnen, wat ik er van vond lees je binnenkort in een blog.

 

 

 

 

Woensdag maakte ik samen met Lizzie het eerste gerecht uit de Hello Fresh box, we maakte de ceasar salad. Niet echt mijn favoriet, maar Gerard vond hem wel lekker :). Verder hebben we die dag niet heel veel gedaan want Zoë werd opnieuw ziek, ik vermoed dat het door haar tandjes komt maar ze kreeg wat verhoging en werd enorm verkouden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een tijd geleden kocht ik een 2ehands barbiehuis voor Lizzie (en later voor Zoë natuurlijk), ik heb deze een hele tijd op kantoor gezet, maar omdat Lizzie daar niet vaak is besloot ik deze te verhuizen naar ons huis. In eerste instantie wilde ik deze beneden laten maar het was zo’n enorme kast dat we hem op Lizzie haar kamer hebben gezet, zo kan ze ook afentoe lekker even op haar kamer spelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag is normaal gesproken een mamadag, maar omdat ik het zo druk heb de laatste tijd heb ik deze voorlopig even afgeschaft en werk ik als de meisjes slapen en als Gerard thuis is. Afgelopen donderdag moest Zoë alleen even naar het consultatiebureau voor haar vaccinaties. We hadden verwacht dat ze er heel veel last van zou krijgen maar dat viel alles mee. Ze was natuurlijk al verkouden, maar buiten dat heeft ze van de prikjes vrijwel geen last gehad.

 

 

 

 

 

 

 

Lekker voorspelbaar, als ik iets moet doen met een deadline doe ik dat altijd op het laatste moment, zo mocht Lizzie vrijdag trakteren op de peuterspeelzaal en moest ik nog traktaties maken. Jawel, dit deed ik op donderdagavond :). Maar het is allemaal gelukt! 18 minions in een mand!

 

 

 

 

 

 

Op vrijdag mocht Lizzie dus trakteren op de peuterspeelzaal en kreeg ze een mooie verjaardagspet. Ook past mijn moeder op vrijdag altijd op zodat ik lekker een dag kan doorwerken. Ze kunnen zo ongelofelijk lief spelen samen, “smelt”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag werd onze kleine prinses alweer een grote prinses van 3 jaar! Wat gaat de tijd toch hard! We hadden het huis mooi versierd met slingers en alle cadeau’s stonden al klaar. Ze kreeg onder andere nog een poppenhuis die wat kleiner was, een letterbord, een Elsa sing a long pop, boekjes, een grote klei speel set, een badje voor haar pop, en nog veel meer :). Wat was ze toch blij met alle cadeau’s en later op de dag een heleboel visite allemaal voor Lizzie. S’avonds bekaf en lekker vroeg op bedje.

 

 

 

 

 

 

En niet te vergeten de mooie grote Woezel & Pip taart, want wat is ze gek op die 2 lieve hondjes!

En zondag hebben we verder niet veel gedaan, wat huishoudelijke dingen, maar voornamelijk de hele dag rustig aan doen na een hele drukke verjaardag.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    nicole orriens
    31 januari 2018 at 11:27

    Mijn lunch is ook altijd maar een gewone boterham. Best saai eigenlijk. Zo’n soepje er bij maakt het wel beter!

Leave a Reply