Business

Geld verdienen vanuit huis: 5 tips

geld verdienen vanuit huis

Weer fulltime aan het werk gaan en hoge rekeningen voor de kinderopvang betalen is niet voor iedereen de beste mogelijkheid. Het is dan ook niet voor niets dat veel moeders besluiten thuis te blijven, voor de kinderen te zorgen en waar mogelijk hard te werken aan een eigen onderneming. Maar op wat voor manieren kun je nu eigenlijk voor een extra inkomen zorgen zonder het huis te hoeven verlaten? We geven je een aantal handige tips en ideeën; hoef je er alleen nog maar een uit te kiezen!

  1. Verdiep je in bitcoins

Je hebt vast wel van bitcoins gehoord; je kunt online bitcoin (BTC) kopen in de vorm van een belegging en hier uiteindelijk flink wat rendement uit halen. Het kopen en verkopen van bitcoins op de juiste momenten heeft al meerdere mensen duizenden euro’s opgeleverd. Je moet hiervoor natuurlijk wel het nodige onderzoek voor doen zodat je precies weet waar je aan begint. Hoe meer je weet, hoe groter de kans op rendement!

  1. Ga bloggen!

Heb je een vlotte pen en houd je van schrijven? Dan heb je in no-time een eigen website gestart (platforms zoals Wix of WordPress zijn hier geweldig voor). Je kunt deze website helemaal naar eigen wens vormgeven en hier vervolgens al je artikelen op publiceren. Hoe je hier geld mee verdient? Dat is simpel. Het aanbieden van andermans producten of het plaatsen van advertenties kan je al snel honderden euro’s per maand opleveren. Wel vraagt het natuurlijk om wat energie, tijd en geduld om het blog op zo’n manier te laten groeien dat adverteerders er potentie in zien.

  1. Schrijf een e-book

Heb je geen zin of tijd om dagelijks artikelen te schrijven? Dan schrijf je een e-book. Je kunt het vullen met wat voor informatie je ook wilt; zorg er vooral voor dat het toegevoegde waarde heeft en dat het iets is waar mensen geld voor willen betalen. Je kunt je e-book vervolgens online of via amazon.com verkopen.

  1. Ben een gastouder

Er zijn gegarandeerd ouders in de omgeving die zich blauw betalen aan dagopvang en hun kinderen liever ergens anders wat goedkoper de dag door laten brengen; voor jou een prima manier om vanuit huis te kunnen werken. Je ontvangt een uurtarief voor de uren dat de kinderen bij jou in huis zijn, en kunt hier een mooi extra inkomen mee verdienen. Zorg natuurlijk wel dat je de juiste diploma’s en certificaten hebt.

  1. Ga voor fotografie

Heb je ooit een fotocursus gevolgd en hier nog niets mee gedaan? Dan kun je ook hier natuurlijk geld mee verdienen. Bied jouw diensten aan als fotograaf aan huis of op locatie. Hoe meer foto’s je maakt, hoe groter je klantenkring wordt en hoe hoger de verdiensten!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply