Business

EDIT: Genomineerd voor de “Freelancer of the year 2018” award!

Genomineerd voor de "Freelancer of the year 2018" award!

Ergens begin deze week ontving ik een e-mail van FOTY Awards, de titel luidde: Je bent genomineerd voor een van de FOTY Awards! Zo nuchter als ik ben dacht ik, ach het zal allemaal wel, zoveel freelancers dat kan nooit dat “ik” uitgekozen word. Omdat ik toch even niets te doen had vulde ik een aantal opdrachten in waardoor ik meer punten kreeg, ik deelde het op mijn social media kanalen.

Positie 1 in de categorie stijgers

Een dag later zag ik tot mijn verbazing dat ik zoveel referenties en stemmen had gehad dat ik op positie 1 was beland in de categorie stijgers! Wow, uit zoveel freelancers stond ik op 1! Nog steeds niets zeggend, want ik maak alleen maar kans op een finaleplek. Maar überhaupt de nominatie vond ik al leuk!

De referenties en stemmen bleven binnenkomen, maar uiteindelijk werd ik evengoed weer van mijn eerste plaats geschopt, ondanks dat het me aan de ene kant niet zoveel deed, vond ik het toch leuk om op 1 te staan. En daar ging ik weer, delen en vragen om stemmen! En zo schommelde ik tussen de 1e en 3e plaats. Op dit moment duurt het nog 1 uur voor de volgende finalist bekend is, en sta ik op positie 2.

Een profiel foto en een pitch video voor finalisten

Dat laatste is iets wat me toch tegenhoud, ik heb net een professionele profielfoto laten maken, en pitchen? voor de camera? Dat is niet iets wat ik graag doe, een foto laten maken vind ik al heel wat! Mocht ik toch weer op 1 eindigen en een finaleplaats krijgen, ja dan heb ik geen keuze, en ach dan ben ik weer een ervaring rijker!

Veel mailtjes en berichtjes

Toen er net 2 dagen bekend was dat ik genomineerd was stroomde de e-mails en smsjes en whatsappjes binnen met de felicitaties omdat ik genomineerd ben voor een FOTY award, echt enorm leuk! En mocht ik niet winnen, dan heb ik in elk geval die ervaring!

EDIT: Ik heb een finaleplaats bemachtigd! Ik ga op 11 februari een pitchvideo opnemen om jullie en de jury te overtuigen waarom ik freelancer van het jaar 2018 moet worden! Ook heb ik nog meer stemmen nodig, wil je op mij stemmen? Dat kan via deze link! https://fotyawards.com/freelancer/angela-visser/

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply