Business

Help je mij mee naar Freelancer of the year 2018 awards?

Toen ik net startte met bloggen was een van mijn eerste artikelen de nominatie voor de FOTY awards. Inmiddels 2 maanden verder sta ik in de finale, en is de uitreiking op de dag van de zzp-er op zaterdag 7 april.

Nominatie

Zoals ik in het vorige artikel al zei werd ik genomineerd begin Januari, ik wist niet wat me overkwam, maar het drong ook nog niet erg door. Ik vond het wel leuk om eens te kijken hoever ik kwam, en ging referenties bij klanten verzamelen, dankzij mijn klanten en mijn familie die op mij gestemd heeft sta ik nu dus in de finale! Daarvoor heb ik een pitchvideo opgenomen die te bekijken is op: https://fotyawards.com/freelancer/angela-visser/

Hoe kun je mij helpen?

Je kunt mij helpen door mijn pitchvideo op Facebook te liken, te delen en FOTY Awards te liken. Klik hier om naar de Facebook post te gaan met mijn video erin. Gister verscheen er ook een leuk item op de website van de lokale krant, echt super leuk en ik ben benieuwd hoever ik nog ga komen. Ik begin nu pas te beseffen dat ook dit een hele prestatie is, waar ik nu ben gekomen.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply