Lifestyle

Het juiste ondergoed op je werk: 5 tips

Ondergoed naar werk

Het kiezen van het juiste ondergoed voor je werk kan een uitdaging zijn voor sommige dames. Je wil je natuurlijk zo comfortabel mogelijk voelen op je werk, dus het is belangrijk dat je hier wel wat aandacht aan besteed. Er zijn zo veel verschillende soorten ondergoed, dus hieronder geven we je tips voor het kiezen van het juiste ondergoed voor op je werk.

1. Naadloos ondergoed

Naadloos ondergoed

Niets is zo vervelend als je collega’s alle contouren kunnen zien van je ondergoed. Als jij een belangrijke afspraak hebt met een klant wil je natuurlijk representatief blijven en niet dat ze naar je billen zitten te staren omdat ze je ondergoed kunnen zien. Zeker als je een strakke broek of rok aanhebt loop je nog al eens dat risico, ook al heb je een panty er onderaan. Kies dus voor naadloos ondergoed, zodat je de naden niet door je kleding heen ziet lopen.

2. String of hipster?

Een string is doorgaans wat minder comfortabel op je werk. Helemaal als je van broeken houdt die wat lager vallen op je heupen heb je kans dat je string boven je broek uit piept. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Dit kun je oplossen door een hipster te dragen. Dat is altijd nog netter dan een string. Een hipster is eigenlijk een broekje met halve pijpjes, dus eigenlijk een soort shortje maar dan voor de vrouwen die zich toch nog een beetje sexy willen voelen.

3. Kleur van je ondergoed

Kleur van je ondergoed

Bepaal de kleur van je ondergoed op basis van wat je die dag aandoet. Als je zwarte kleding aantrekt is het niet zo erg als je paarse lingerie draagt, maar in de zomer wordt het een iets grotere uitdaging. Wat doe je bijvoorbeeld onder witte kleding aan? In eerste instantie denken veel vrouwen aan huidkleur, maar wist je dat rood nóg minder doorschijnt? Je ondergoed verbergen doe je dus ook door de juiste kleur te kiezen.

4. Je BH-bandjes

We hebben het nu gehad over ondergoed, maar je BH mogen we ook niet vergeten. Denk aan je BH-bandjes die je ziet als je een shirtje zonder mouwen aanhebt. Als je niet wilt dat men dit ziet heb je doorzichtige BH-bandjes. Voor haltershirtjes heb je ook BH-bandjes die je achter in je nek kunt sluiten. Of kies voor een strapless BH.

5. Shapewear

In tegenstelling tot wat veel vrouwen denken kan shapewear best mooi zijn. Het zorgt er juist voor dat je je zelfverzekerder gaat voelen omdat jouw figuur en curves veel mooier uitkomen in dat ene jurkje. Het wordt bovendien vaak gemaakt van super comfortabel materiaal, dus je voelt het bijna niet zitten. Overweeg het in ieder geval, je weet niet wat je mist!

Wat voor ondergoed je moet kiezen voor op je werk hangt natuurlijk ook wel een beetje af van de bedrijfscultuur op je werk. Misschien heb je een baan waar het minder uitmaakt of heb je niet zoveel contact met klanten. Wanneer dat wel het geval is en je moet er vaak representatief uitzien, kun je daar het beste rekening mee houden door het juiste ondergoed te kiezen. Kies ondergoed waar jij je prettig in voelt.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply