Business

Ik ga iets gaafs doen! Iets waar ik al heel lang van droom!

Oké! Wat ik op dit moment doe, daar droomde ik al heel lang van! Mijn eigen bedrijf runnen, en sinds kort ook een kantoor op een toplocatie! Daar werk ik momenteel 2 dagen fulltime, de kinderen zijn dan bij mijn ouders. En verder ben ik vrij flexibel, heb ik de mogelijkheid om voor een aantal uur naar kantoor te gaan, dan doe ik dat. Maar heb ik even geen zin, dan werk ik gewoon lekker vanuit huis.

Op dit moment ben ik gelukkiger dan ooit, ik had dan ook na mijn zeer vervelende jeugd nooit durven te dromen dat ik ‘de top zou bereiken’. Maar ik heb het gedaan! En wat ik ga doen is nog leuker! En ook mijn lezers gaan daarvan profiteren! Ik ga natuurlijk niet meteen zeggen dat dit gene wat ik ga doen mega geweldig is (ook al vind ik van wel :).

Een droom die uitkomt!

De afgelopen drie jaar heb ik meer dan 200 ondernemers mogen helpen aan een nieuwe website, webshop en of marketing traject(en). Dit blijf ik gewoon doen (ook al heb ik heel vaak gezegd dat ik zou gaan stoppen), klanten weten mij inmiddels zo goed te vinden dat ik zelf niet meer hoef te acquisiteren. Toch ga ik er nog iets extra’s bij doen, namelijk! (trommelgeroffel) ik ga een aantal online programma’s maken, die met mijn vakgebied te maken hebben.

Het eerste programma wordt een online programma, waarin jij in enkele weken (of je kunt het zelf versnellen) een conversie verhogende website neer kunt zetten in WordPress. Ja, er zijn al heel veel cursussen op dit gebied, maar ik garandeer je! Ik ga al mijn ervaringen, tips & trics delen in een online programma die je op je eigen tempo kunt volgen.

Dus wil jij jouw eigen website neerzetten? Zonder daarvoor heel veel geld voor uit hoeven te geven? Dan is mijn online programma echt iets voor jou! Maar nog eventjes geduld, ik verwacht mijn programma in November te hebben gelanceerd! En quess what? Ik bouw en geef het zelf helemaal vorm :).

Daarnaast wil ik nog een aantal programma’s opzetten, en ook combinaties daarvan maken, maar die staan voor eind van het jaar of volgend jaar op de planning. Ook mijn gewone werk gaat gewoon door natuurlijk. 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply