Business

Jouw website een boost geven met Facebook

Als niemand afweet van jouw Facebookpagina, dan krijg je automatisch ook geen verkeer naar je pagina. In dit artikel geef ik je een aantal tips hoe jij jouw Facebook pagina kan boosten, zodat je meer bereik krijgt.

Plaats een Facebook box op je website

Heb je een WordPress website? Dan is dat niet zo moeilijk, je hoeft dan alleen maar een plugin te installeren, je pagina url in te voeren en de wigdet te plaatsen in de footer of sidebar.

Nodig je vrienden uit om je pagina te liken

Als een aantal van je vrienden je pagina liked, dan zien hun vrienden dat ook weer en zo gaat je pagina steeds verder. Bovendien een pagina die al een aantal likes heeft nodigt meer uit om te gaan liken.

Plaats regelmatig content

Ook al heb je nog geen tot weinig volgers op je pagina, je moet toch regelmatig content posten op je Facebook pagina. Het liefst 2 keer per dag, ga er niet vanuit dat je post meteen volop geliked wordt, maar als 1 iemand de post liked gaat dat natuurlijk steeds verder.

Deel je posts in groepen

Het werkt voor mij nog steeds, ik deel mijn blogberichten die ik post op mijn Facebook pagina in maarliefst 21 Facebook groepen voor bloggers. Zo kun je bijvoorbeeld lid worden van de groepen: Blogger Next Door, Blogglossy, Spam je Blog, In the Bloglight, Blog Life, #Bloggers en zo zijn er nog veel meer.

Facebook in je handtekening

Voor iedereen die een handtekening gebruikt, plaats de link naar je Facebook pagina in je e-mail handtekening. Wanneer je dan continue e-mails verstuurd, zullen mensen nieuwsgierig zijn naar je pagina en deze liken als het interessant genoeg is. Tip: via Hubspot kun je een HTML handtekening maken, hier kun je dan automatisch de link van Facebook, Instagram en Twitter in plaatsen.

Tot slot: Ga adverteren

Wil je echt boosten? Dan kun je al voor 1 euro per dag je Facebook pagina promoten, kies bij de doelstelling voor paginalikers. En des te meer je investeert per dag, des te meer likers je er natuurlijk bij krijgt. Let daarbij wel op je doelgroep, want je hebt niets aan likers die niet geïnteresseerd zijn in jouw pagina.

Heb je bij dit laatste hulp nodig? Of wil je het beheren van je pagina uitbesteden? Neem dan contact met mij op via sales@lizzmedia.nl Al voor €149,- per maand kun je Facebook beheer uitbesteden aan mij. 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply