Mama

Kersttrui met lampjes, de nieuwste trend

Kersttrui met lampjes, de nieuwste trend

In Amerika en Canada is het al jaren een niet meer weg te denken traditie. Ze houden zelfs onderlinge competities wie de meest lelijke, maffe of grappige kerstrui draagt. Het kan niet gek genoeg, je ziet ze in allerlei varianten: gebreide kersttruien met dronken rendieren, dansende pinguïns, skiënde kerstmannen of uitbundig versierde kerstbomen met pompons erop genaaid. Sinds een paar jaar is deze vrolijke trend ook naar Nederland overgewaaid. Ik zit er zelfs over te denken om er een te kopen, ik hou van lekkere relax truien en ben echt een GROTE kerst fan!

De foute kersttrui

Iedereen kan zich de film Bridget Jones Diary nog wel herinneren, waarin Colin Firth in zijn rol als Mark Darcy in een opzichtige, wollen kersttrui met een rendier erop verscheen. Maar een soortgelijke foute kersttrui was ook al te zien in de jaren tachtig in de The Cosby Show, waarin Bill Cosby in zijn rol als Cliff Huxtable hem droeg. De oorsprong van deze traditie gaat zelfs nog wat verder terug, naar de jaren vijftig. In die tijd was het de gewoonte dat je met kerst een zelfgebreide trui van je moeder, je oma of je tante cadeau kreeg onder boom.

Kerst draait om gezelligheid

Deze kleurrijke traditie is door verschillende beroemdheden nieuw leven in geblazen als tegenhanger van de overdreven gala-outfits en chique kerstdiners met weelderig gedekte tafels. Kerst draait vooral om gezelligheid en samenzijn met je vrienden en familie in een ongedwongen sfeer. En zeg nou zelf, zo’n warme kersttrui zit toch veel fijner dan die veel te dure glitterjurk met hoge pumps of je maatkostuum en strak gestreken parelwitte overhemd?

Kersttrui met lampjes

Ook in Nederland beginnen competities voor de meest foute kersttrui te ontstaan en worden al vele feesten georganiseerd waarbij je in je lelijkste, grappigste of raarste kersttrui dient te verschijnen. Wil je je vrienden dit jaar overtroeven, ga dan voor de allernieuwste trend: de foute kersttrui met lampjes. Met deze hippe en feestelijke sfeermaker heb je gegarandeerd onvergetelijke feestdagen en steel jij natuurlijk de show. Deze heerlijk zittende trui is uiteraard ook prima te dragen op oudejaarsavond en is gewoon te combineren met je favoriete spijkerbroek. Dus maak er een doldwaze kerst van en ga voor een kersttrui met lampjes.

#BusinessmomAd

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply