Lifestyle

Lender & Spender: dit houdt het in

Lender & Spender

Heb je een geweldig idee voor de verbouwing van je woning of is het echt hoog tijd voor een nieuwe auto? Dan is de kans groot dat je wat budget nodig hebt: niet iedereen heeft een spaarrekening met duizenden euro’s tot zijn of haar beschikking. Nu kun je natuurlijk best wat DIY’en of gewoon naar een tweedehands auto op zoek gaan; maar soms wil je eigenlijk wel gewoon eens kunnen doen wat je ook echt wilt doen. Hoe je dat doet? Met wat hulp van een kredietverstrekker.

Lenen bij de bank

De kans is groot dat je eerste contact met je huisbank is. Helaas komt het in de meeste gevallen ook voor dat een bank je niet zomaar geld wilt lenen. Zeker wanneer je als zelfstandig ondernemer werkt of je privé situatie net wat veranderd is kan het ontzettend lastig zijn om een dergelijke lening af te kunnen sluiten – en dan hebben we het nog niet over de hoge rentepercentages gehad. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen op zoek gaan naar onafhankelijke partijen zodat deze hen van krediet kunnen voorzien.

Wat is Lender & Spender?

Eén van dit soort onafhankelijke partijen is Lender en Spender. Maar Lender en Spender is net iets specialer dan je ‘standaard’ kredietverstrekker. Bij Lender en Spender leen je namelijk geld van andere consumenten en bedrijven die jouw lening financieren. Dit betekent niet alleen dat de bank volledig buiten beeld blijft, maar ook dat het allemaal net wat persoonlijker en menselijker aanvoelt.

Lender & Spender voordelen

De voordelen

Een lening afsluiten via Lender en Spender komt met verschillende voordelen. Ten eerste leen je natuurlijk van andere consumenten, maar daarnaast is ook de rente nog eens ontzettend scherp. Je kunt het hele proces van aanvraag online en digitaal uitvoeren, en dat maakt dat de kosten van het afsluiten ook een stuk lager uitvallen. Een persoonlijke lening via Lender en Splender is dus snel geregeld, komt zonder overbodige hoeveelheden papierwerk en kan gewoon in een paar minuten online aangevraagd worden. Ook zeker niet onbelangrijk is het feit dat je de benodigde documenten online mag uploaden en vervolgens alles digitaal kunt ondertekenen. Je hoeft er de deur dus niet voor uit!

Onder toezicht van AFM

Wil je wat meer zekerheid hebben? Lender en Spender staat onder toezicht van de AFM: de Autoriteit Financiële Markten. Dit betekent niet alleen dat ze een vergunning hebben voor het aanbieden van krediet, maar ook dat de voorwaarden helder zijn, dat er sprake is van 14 dagen bedenktijd, dat je altijd boetevrij extra af kunt lossen én dat er geen verborgen kosten zijn. Mocht je toch vragen hebben en liever een persoon willen spreken, dan kun je de super vriendelijke klantenservice ook gewoon mailen of bellen!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply