Lifestyle Mama

Wat zijn de leukste kraamcadeaus om te geven?

Wat zijn de leukste kraamcadeaus om te geven?

Het is altijd leuk om cadeau te doen: een kraamcadeau! Uiteraard wil je wel iets bijzonders geven aan het pasgeboren kindje, of aan de ouders. Ben je op zoek naar een tof idee? Lees dan gauw verder: dit zijn de leukste kraamcadeaus.

Kraamcadeau tips: eten voor de eerste weken

Een mooi kraamcadeau dat in populariteit aan het groeien is? Het geven van gezond (avond)eten! Of je het nu zelf maakt of een pakket samenstelt: het zal sowieso in de smaak vallen. Dit is dus geen kraamcadeau voor het kindje, maar een kraamcadeau voor de ouder(s). Het is namelijk zo: de eerste weken na de bevalling zijn enorm hectisch, en vers eten koken is wel het laatste waar aan wordt gedacht. Hier kun je de ouders dus echt mee verblijden! Zo kunnen ze lekker en gevarieerd eten, zonder er zelf moeite voor te hoeven doen.

Leukste kraamcadeaus met naam

Wil je een persoonlijk kraamcadeau geven? Denk dan aan een cadeau waar de naam van het kindje op staat! Controleer uiteraard altijd of je het op de juiste manier hebt gespeld – dit is hartstikke belangrijk. Er zijn veel leuke kraamcadeaus met naam. We denken meteen aan een bordje voor op de deur van de kinderkamer. Of een klein koffertje, waar het kindje wat speelgoed in kan bewaren. Een badcape met de naam erin geborduurd, nog zo’n toffe optie.

Leukste kraamkado: kleding voor het kindje

Wat is een leuk kraamcadeau? Je zit ook eigenlijk altijd wel goed met kleding voor het kindje. Of het nu gaat om een leuk kraamcadeau meisje of een leuk kraamcadeau jongen: kleding is altijd nodig. Zeker als je de stijl van de ouders kent, kun je dit goed toepassen op de keuze voor iets passends. Let verder op de maat. Je kunt baby items geven in een kleine maat voor de eerste periode na de geboorte. Of kies juist iets in een wat grotere maat, zodat het kindje ook alvast kleding heeft voor over een half jaar of een jaar. Denk tevens aan accessoires, zoals sokjes, mutsjes of slofjes.

Tips kraamcadeau: boekjes

Bijna alle kindjes vinden het leuk om naar boekjes te kijken. Dit is dan ook zeker een goede kraamkado tip! Boekjes zijn er ook nog eens voor verschillende leeftijden te vinden. Bedenk hier dus ook weer of je iets voor de newborn wilt kiezen, of juist voor als het kindje net wat ouder is. Ga op zoek naar grappige en opvallende boekjes, zodat er veel te bekijken is voor het kindje. Of kies juist voor een educatiever boekje, waar het kindje iets uit kan leren. Er zijn veel opties mogelijk voor leuke kraamcadeaus!

You Might Also Like