Lifestyle

Origineel cadeau voor je vriend? Trendy boxershorts!

Origineel cadeau

Is het tijd om eens iets anders cadeau te doen en de romantische etentjes achterwege te laten? Dan kun je jouw vriend gegarandeerd blij maken met een set trendy boxershorts. Niet alleen is het lekker praktisch (waar iedere man wel vrolijk van wordt) maar je kunt er daarnaast tegenwoordig ook flink mee verrassen. Maar waar let je op bij het kiezen van de juiste boxershorts? We geven je een aantal tips.

1. Het materiaal

Om te beginnen zijn er de laatste jaren flink wat ontwikkelingen geweest op het gebied van de materialen die voor boxershorts gebruikt worden. Zo zijn de Bamigo bamboe shorts veel populairder dan het standaard katoenen boxershort van de Hema. Het bamboe materiaal zorgt namelijk voor een boxershort die zo zacht als zijde voelt en daarnaast ontzettend goed ventileert. Daarnaast is dat bamboe stof ook nog eens lekker duurzaam: het is niet voor niets zo populair onder de influencers. Zo zal jouw kerel nooit meer last van zweet billetjes hebben en de hele dag lekker comfortabel in zijn boxershort zitten!

2. Kijk naar zijn figuur en stijl

Voordat je aan het winkelen gaat is het goed om je man nog eens goed te bekijken. Wat voor figuur heeft hij en welke stijl kleding draagt hij over het algemeen? Wanneer hij bijvoorbeeld graag strakkere broeken draagt kun je beter voor een aansluitende boxershort kiezen. Houdt hij daarentegen meer van luchtige en wijde kleding dan zijn de wijde boxers weer een betere keuze.

Trendy boxershorts als cadeau

3. Kijk altijd naar het label

Heb je een geweldige set boxershorts gevonden? Kijk dan even naar het label. Sommige soorten ondergoed bevatten namelijk synthetische materialen. Hoewel het er op het eerste gezicht misschien uit ziet als katoen, blijkt er uiteindelijk toch polyester in te zitten. Die synthetische materialen zijn natuurlijk helemaal niet fijn: ze zorgen voor meer zweet en minder comfort. Met bamboe stof zit je daarentegen altijd goed!

4. Gevoelige huid?

Zeker voor mannen met een gevoelige huid is het lezen van dat label ontzettend belangrijk. Probeer synthetische stoffen hoe dan ook te mijden en zorg dat de boxershorts van 100% natuurlijk materiaal zijn. Katoen en bamboe stof zijn bijvoorbeeld hypoallergeen.

5. Kijk ook naar de levensstijl

Hoe leeft jouw man? Is hij actief en veel in beweging, dan zoek je natuurlijk naar een andere vorm boxershort dan wanneer het een echte thuisblijver is. Zaken als natuurlijke stretch, materiaal van het stof en vochtopname zijn ontzettend belangrijk. Een intensieve sporter heeft bijvoorbeeld meer aan een bamboe boxershort omdat deze perfect ventileert.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply