Mama

Review: Nagellak voor drukke moeders

Nagellak voor drukke moeders

Dit artikel is NIET tot stand gekomen middels een samenwerking, maar puur gebaseerd op eigen ervaring. Voorheen ging ik altijd naar de nagelstyliste, maar om eerlijk te zijn ik heb er echt geen geduld voor. Het was altijd echt prachtig als ik klaar was, maar zoals ik al zei ik heb er geen geduld voor. Dat geld dan ook voor het lakken van mijn eigen nagels, dat moet snel droog zijn en ik moet ook snel klaar zijn met lakken. Maar tot voor kort vond ik alleen maar nagellakken die strepen achterlieten, amper dekte, en na een halve dag wachten nog steeds zacht waren, waardoor ik het uiteindelijk toch maar van m’n nagels haalde.

Nagellak met Argan Oil

Voor wie deze naam nog niet kent, Argan Oil is goed voor de nagelriemen, bij de nagelstyliste worden nagelriemen hier altijd aan het eind mee ingesmeerd. Ik wist niet dat er ook nagellak bestond met deze olie erin, want dit is natuurlijk gewoon heel fijn voor je nagels. Ik heb heel lang gelnagels of acrylnagels (ik weet het nog steeds niet) gehad, waardoor mijn nagels een stuk dunner zijn geworden. Een goede behandeling is daarom niet verkeerd als je dan toch je nagels een kleurtje wilt geven. De nagellak in kwestie is trouwens van het merk Sally Hansen en de naam van de nagellak is “Color Therapy”.

Smooth nagellak

Zo noem ik het als iets makkelijk gaat :). Deze nagellak is echt smooth! Hij dekt in vrijwel één laag, en laat geen strepen achter. Daarnaast vind ik dat hij ook best snel droog is. Wil je het nog sneller, dan raak je aan een UV lamp, die ga ik overigens denk ik ook nog aanschaffen. Wat ik wel aanraad om de glans te behouden is om er een transparante laag overheen te doen, ik ben dat vergeten en daardoor zijn ze inmiddels wel wat doffer geworden. Ik ben natuurlijk geen beauty blogger, en dat zal ik ook niet worden, maar ik vond dit wel een fijne tip om te delen voor alle drukke moeders.

Verschillende kleuren

Ik heb maar 2 kleuren aangeschaft omdat ik de nagellak best prijzig vind. Ze kosten namelijk bij Douglas €11,21 per stuk. Wellicht dat ik binnenkort nog meer kleuren aan ga schaffen, maar wilde eerst even weten hoe de nagellak zich hield op mijn nagels. De nagellak is in maar liefst 30 kleuren verkrijgbaar, je kunt ze kopen bij Douglas, Etos en vast nog wel meer winkels :). Een leuk voorbeeld van wat je kunt maken met deze nagellak vond ik op de website van Sally Hansen.

Bron: Sallyhansen.com

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply