Geen categorie

Review: een overhemd voor mijn man die niet van overhemden houd!

Review: een overhemd voor mijn man die niet van overhemden houd!

Een aantal weken terug had ik contact met het bedrijf Overhemden.com, een webwinkel met een zeer groot assortiment aan overhemden. Ik vertelde dat mijn man niet van overhemden houd omdat ze nooit lekker zitten. Ze zitten altijd te strak om zijn bovenarmen, en de borstomvang is altijd te strak, een maat groter staat dan ook niet meer.

Maten doorgeven voor een goede pasvorm

Nadat ik gesproken had met iemand van Overhemden.com gaf ik de boordmaat, borst omvang, taille omvang en lengte van zijn bovenlichaam door. Hierdoor hebben ze bij Overhemden.com een overhemd kunnen uitkiezen die wel bij mijn man past.

Ontvangst van het pakketje

Ik kreeg netjes een verzendbevestiging met Track en Trace zodat ik de bezorging kon volgen. Al vrij snel kwam het pakketje binnen, ik maakte het zelf open, er zaten naast het overhemd een aantal flyers bij met informatie over de webwinkel en over de overhemden die ze aanbieden. En, ook voor mijzelf zat er iets lekkers bij, namelijk een reep Tony’s Karamel Zeezout! Ik ben verslaafd!

Ruim assortiment merken

De webshop bied een groot assortiment merk- overhemden aan, je kunt er terecht voor merken zoals Björn Borg, Calvin Klein, Camel Active, Claesen’s, van Gils, Lacoste, Profuomo overhemden en veel meer.

Naast overhemden heeft de webshop overigens ook polo’s, t-shirts, truien en ondergoed en natuurlijk accessoires zoals bretels, manchetknopen en strikken en stropdassen. En wil je als vrouw goed voor de dag komen? Ze hebben ook overhemden voor dames!

Het overhemd dat wij kregen

Wij kregen het Profuomo Sky Blue overhemd binnen, nieuwsgierig als we waren paste mijn man het overhemd meteen. En meteen enthousiast want hij heeft eindelijk een overhemd dat niet te strak zit. Hij is eigenlijk heel makkelijk qua kleding, als het maar lekker zit dan is het goed. Ik vind het zelf altijd leuk als hij afentoe een overhemd zou aantrekken, maar als het niet lekker zit voel je je er ook niet lekker bij.

Het overhemd van Profuomo ziet er op het eerste gezicht al comfortabel uit, ziet eruit als een overhemd van satijn, maar dat is het niet. De luxe straalt er vanaf, een echt overhemd voor de man van nu.

Profuomo overhemden

De overhemden van Profuomo is een van de luxere overhemd merken,  de overhemden worden gemaakt van de beste stoffen. Er wordt geluisterd naar de wens van de klant, daarom is er voor iedere man wel een overhemd bij Profuomo te koop.

Profuomo heeft diverse collecties waaronder de Sky Blue en The Informalist, daarnaast hebben ze ook een collectie met extra lange overhemden, dit is de mouwlengte 7 collectie.

Wij zijn erg tevreden met het overhemd dat wij hebben mogen ontvangen van Overhemden.com. Het merk Profuomo zullen wij zeker onthouden. Wil je nou ook een overhemd van dit merk of een van de andere merken kopen? Overhemden.com heeft een mega assortiment overhemden, weet je niet welke maat je moet nemen?  Met de handige functie in de webwinkel krijg je een automatische selectie te zien van overhemden die gebaseerd zijn op de maten die jij hebt doorgegeven.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply