Geen categorie

Story of my life: dagje weg & Zoë zet haar eerste stapjes

Zoals de meeste weken in mijn leven verlopen ze vrij rustig van lekker in huis zijn en werken. Zo nu en dan gaan we er een dagje op uit.

Zaterdag ging ik met Lizzie en mijn moeder lekker een dagje weg, omdat Zoë het toch nog niet begrijpt en nog veel slaapt, gaan we vaak een dagje weg met alleen Lizzie, dan blijft Gerard bij Zoë. Lizzie vind het ook erg leuk altijd om even een dag alleen te zijn. Maar eerst nog even samen spelen voor we weg gingen.

Ondertussen kreeg ik ook nog een foto toegestuurd van Zoë die een onderonsje had met Bailey, mega lief!

Later die dag genoot ik van een heerlijke cappuccino op een terrasje in Voorthuizen, echt genieten als de zon weer schijnt!

En bij thuiskomst waren de meisjes erg blij om elkaar weer te zien.

Zondag hadden we in de morgen een lekkere huiselijke ochtend, Lizzie speelde met haar nieuwe Playmobil die ze zaterdag had gekregen.

Tussendoor hadden we nog een verjaardag, waar ik uiteraard geen foto’s van heb. S’morgens kocht ik deze verf bij Action speciaal voor kinderen, Lizzie kon zich lekker uitleven!

Van de maandag heb ik geen foto’s, maar die dag was verder ook niet speciaal, Lizzie naar de creche brengen, spelen met Zoë en werken.

Dinsdag gingen we weer gezellig naar MonkeyTown met z’n 3tjes, en hielp Zoë wel even met Lizzie haar schoenen, super lief om te zien hoe Zoë zich ontwikkelt.

Ook in de ballenbak was Zoë al een stuk vrijer dan een aantal weken terug. En Lizzie gaat altijd haar eigen gang.

Later bij thuiskomst had ik Zoë na een broodje op bed gelegd en Lizzie mocht lekker even op de iPad, ik heb trouwens de koptelefoon van Kurio aangeschaft, deze is veilig voor kinderen qua geluid.

Ook de voortgang van de producten voor in mijn webshop gaan gewoon door :).

Woensdag besloot ik lekker vroeg aan het werk te gaan, wat ik wel vaker doe, ik ben normaal gesproken geen ochtendmens, maar ik krijg er wel een voldaan gevoel van als ik s’ochtends al gewerkt heb voor de meisjes wakker worden.

Later die dag ging Zoë voor het eerst echt zelf staan en zette ze een paar stapjes! Waar is mijn kleine baby!

Op Donderdag drink ik altijd koffie bij mijn moeder met de meisjes, dan is het in principe mijn mama dag en werk ik alleen als het echt kan, dus als de meisjes er niet bij zijn. We begonnen deze dag trouwens met het doen van boodschappen en Zoë is wel erg nieuwsgierig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super lief zijn ze samen, sinds Zoë dus kan staan kan ze ook bij de tafel en hier kleurden ze lief samen. Smelt!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply