Geen categorie

Story of my life: Pitchevent & ochtendje MonkeyTown

Vanaf deze week krijgt de fotoweek een andere naam. In deze blog’s deel ik in een serie van foto’s hoe onze week eruit ziet. De week loopt van zaterdag tot en met donderdag, gezien ik op vrijdag de hele dag aan het werk ben thuis en dit dus niet erg interessant is om op de foto te zetten :).

Zaterdag had ik een pitchevent voor de FOTY awards. Samen met andere finalisten uit mijn tijdslot verzamelden we voor het opnemen van een pitchvideo zodat we ons kunnen voorstellen en daardoor meer kans maken op een van de prijzen voor de awards. Het pitchevent was bij Centraal Beheer in Apeldoorn, ik heb er niet aan gedacht om foto’s verder te maken gezien ik best zenuwachtig was, maar wat was het een mooie locatie! Er naar toe rijden was al een feestje!

Zondag hadden we een lekkere relaxdag en ik werkte wat en Gerard knutselde met Lizzie als Zoë sliep. Later op de dag hadden we een feestje van het vormsel van mijn neefje.

 

 

 

Ook hadden de meisjes allebei nog geld over van hun verjaardag. Voor Zoë kochten we een saxofoon van VTech en Lizzie mocht zelf iets uitkiezen en koos voor een doos Playmobil Fairies.

Maandag bracht ik samen met Zoë, Lizzie naar de peuterspeelzaal. In de ochtend dat Zoë sliep kon ik wat werken en wat aan het huishouden doen. Toen we Lizzie gingen ophalen waren alle peuters lekker buiten aan het spelen, super leuk om te zien.

Dinsdag gingen we voor het eerst met z’n 3tjes naar MonkeyTown, Lizzie ging meteen haar eigen gang en Zoë moest even wennen aan de drukte en de grote hoeveelheid ballen :).

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag stonden we vroeg op om boodschappen te gaan doen, we doen dit altijd gezellig met z’n 3tjes. Precies op tijd thuis want ik had een webinar ingepland staan om 10.00, die ik lekker met Lizzie keek terwijl Zoë sliep.

Ook probeerde ik een nieuw soort omelet uit, ik klutste 3 eieren en deed er bosui, paprika en courgette bij, super lekker!

Op donderdag gaan we altijd naar mijn ouders toe, kunnen de dames opa nog even zien voordat hij weer op de vrachtwagen gaat en lekker spelen.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply