Geen categorie

Story of my life: Babyfair in Breda & nieuwe iPad

Vorige week is er geen story of my life online gekomen omdat ik er simpel weg geen tijd voor had, en Zoë was die week erg ziek geweest en dat soort foto’s zet ik liever niet online. Maar nu een hele leuke fotoweek :), in het begin wat druk en verder een lekker huiselijke week.

Vrijdag had Gerard vrij omdat we een beurs moesten opbouwen in Breda, ik stond met mijn webshop producten op de jaarlijkse Baby Fair in het racketcentrum in Breda. De kinderen waren een dagje bij oma terwijl wij de beurs aan het opbouwen waren.

Op zaterdag was de eerste beursdag, we waren al vroeg onderweg, dat was even tegenvallen als je dat niet meer gewend bent :). Later kreeg ik een foto opgestuurd van een wel heel leuk pakketje dat was binnengekomen, ik bestelde voor mezelf een nieuwe iPad :). S’avonds thuis lekker op de bank uitgeteld na een lange dag.

Zoals je ziet de meeste zijn business apps, maar op de andere pagina staan ook wat spelletjes inmiddels :).

Zondag was de 2e beursdag, een lekker drukke dag. S’middags tijdens het inpakken lekker patat eten en met een goed gevoel naar huis.

En s’avonds thuis nadat we de meisjes op bed hadden gelegd, nog een left- over chinees van zaterdag, met vanzelfsprekend een goede film.

En maandag was gewoon weer een doodnormale dag, Lizzie naar de psz terwijl ik met Zoë de boodschappen deed voor 3 dagen. Eenmaal thuis, speel en relax ik altijd nog wat met Zoë voor ik een uurtje aan het werk ga.

Als Lizzie op de psz zit en Zoë slaapt werk ik ongeveer een uurtje voordat we Lizzie weer gaan ophalen. Even een heerlijk momentje tussendoor, hier was ik bezig met een nieuwe blog en project van een klant, lekker druk en alles tegelijk hoort bij mij :P. En vergeet de Tony’s niet.

Nadat we Lizzie opgehaald hadden gaan we altijd met z’n 3tjes eten, allebei de meisjes hebben dan trek in een broodje. Voor mezelf maakte ik deze lekkere combi van een meergranen bolletje met philadelphia kruiden, een plakje kaas wat rucola en cherrytomaat, echt zooo lekker!

In verband met de beurs hadden we Bailey een weekendje bij mijn schoonouders gebracht, s’middags haalde Lizzie samen met Gerard, Bailey weer op. Zo lief die 2.

Dinsdag is altijd even een rustdag na een drukke maandag. Gewoon lekker een huiselijk dagje, ik werkte wat tussendoor, maar genoot vooral van mijn 2 lieve prinsesjes.

En ook Zoë is gek op Bailey, ze heeft iets nieuws ontdekt. Ze stuurt Bailey uit haar mandje en dan gaat ze er zelf in liggen.

En ik kocht een tijdje terug een heel grappig shirtje voor Bailey uit China, voor als ze buiten loopt en het weer zo koud wordt. Het bevalt haar maar niets :P.

Ik moest echt even bijkomen van de beurs afgelopen weekend dus ook woensdag besloten we lekker in huis te blijven. Moet ook wel eens kunnen vind ik. En een paar uur later zag het er zo uit :).

Zoë zit in een fase dat ze ’s morgens nog wel slaapt, maar dat ze dan ’s middags dus niet meer wil slapen of heel lastig. Dit keer wilde ze dus echt niet slapen, en ik was aan het wachten op Gerard zodat die haar over kon nemen. Ze zit namelijk ook in een sprongetje waardoor ze de hele dag opgetild wilt worden.

Gisteren was mijn vader jarig, van die dag heb ik geen foto’s die ik kan publiceren. Maar we waren ’s ochtends om 10.00 al bij opa en oma en zijn daar eigenlijk de rest van de dag gebleven :).

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply