Geen categorie

Story of my life | Vakantie voorbij, en leuke dingen doen

We zijn inmiddels alweer bijna een week thuis van vakantie, we hebben bijna 2 weken doorgebracht op Landal Greenparks Heihaas in Putten. We hebben 2 hele leuke weken gehad met alleen maar mooi weer, maar na 10 dagen besloten we toch om weer naar huis te gaan. We hadden alles wel gezien op het park, en vinden de meisjes nog te klein om wat actievere dingen te ondernemen zoals pretparken e.d.

Woensdag


Woensdag waren we voor de laatste dag op vakantie, we zouden eigenlijk tot donderdagavond blijven maar we hadden het wel gezien. S’morgens hadden we nog wat gezwommen, daarna moest Zoë slapen en hadden we Lizzie even op de iPad gelaten zodat wij konden inpakken.


Ondanks dat we de skikoffer van mijn zus hadden geleend, paste alles nog steeds nog maar net in de auto. Volgende keer een aanhanger of misschien toch wat minder spullen meenemen hihi.


Eenmaal thuis begon het werk weer, een heleboel wasgoed en opruimwerk. Maar alles bij elkaar was ik maar 2 dagen bezig, inclusief het schoonmaken van het huis, samen met mijn man natuurlijk :).


Lizzie heeft een heleboel Playmobil, kort voor de vakantie heeft ze deze speeltuin gekregen. Niet alleen Lizzie vind het leuk, maar ook mama vind het leuk, ik maakte woensdagavond deze speeltuin weer even netjes zodat Lizzie er de volgende dag weer mee kon spelen.

Donderdag


Ook Bailey was weer blij dat ze thuis was. Verder waren we deze dag nog druk met schoonmaken en opruimen en heb ik verder niet veel foto’s gemaakt.

Vrijdag


In de middag als de meisjes slapen besloot ik even wat te doen aan mijn werk. Toen Zoë wakker werd ging ze ook even aan het werk op de Dora laptop. Zo lief om te zien hoe ze veel dingen al begrijpt!


Ik heb al een tijdje 2 posters liggen die ik van Aliexpress had besteld, nu heb ik ze eindelijk opgehangen. Omdat we in deze muur niet konden boren i.v.m. leidingen besloot ik de Powerstrips van Tesa te proberen. Een aantal dagen verder hangen ze nog steeds! De posters die komen dus van Aliexpress, ze zijn gemaakt op een soort plastic achtig iets, geen papier dus, ik vind de kwaliteit top!


Blij met de regen en de verkoeling, vond ik het tijd om lekker onder een plaidje te kruipen! Oké die legde ik heel snel weer aan de kant, maar het was wel even lekker. Wij kijken s’avonds om 19.30 altijd The Profit op RTL-Z, een heel leerzaam programma over ondernemen.

Zaterdag


Zaterdag besloten we naar het winkelcentrum te gaan, we vonden het tijd voor schoentjes voor Zoë, we kozen op aanraden van de schoenen winkel de schoenen van ShoesMe. Helaas loopt Zoë nog niet, maar het schijnt dat deze schoentjes dat stimuleren.


Vorige week kregen we onze eerste opdracht om een knuffeltje te personaliseren. Afgelopen zaterdag hebben we dat dus gedaan, en was dit het resultaat. Wil je ook iets laten personaliseren? Check even mijn webshop www.babylizz.nl.
Toen ik thuis kwam waren de meisjes lief samen televisie aan het kijken, zo konden wij de tafel dekken omdat we zouden gaan gourmetten die avond.


Ik vind het altijd zo gezellig, normaal gesproken kopen we een kant-en-klare gourmet schotel bij de slager, maar i.v.m. vakantie hadden we gewoon losse producten gekocht en zelf in kleine stukjes gesneden. Voor de kinderen halen we altijd een Jungle Burger en een Hamburger, samen eten ze dit dan op en krijgen ze nog wat stokbroodjes.

Zondag


Zondag gingen we gezellig naar MonkeyTown met de meisjes, dat was al een tijdje geleden en het was er nu het weer voor. Eenmaal binnen was Lizzie gevlogen, die gaat lekker haar eigen gang, en Zoë wordt ook al vrijer en speelt ook met andere kindjes.


Zoë gaat gelukkig wel wat meer lopen terwijl we haar handje vast houden, maar zelf lopen zit er nog niet in. Lizzie die gaat d’r eigen gang, maar mama moest er ook een keer aan geloven om door een parcours te gaan.


Maandag


Speelden de meisjes lekker binnen met de blokken, werkte ik terwijl mijn man voor de kinderen zorgde. S’middags na hun slaapje bouwde ik een tent voor ze, waar ze uren in speelden.


Bekeek ik s’avonds waar we dinsdag naartoe zouden gaan, want mijn man en de kinderen hebben nog vakantie, dus willen we wel af en toe wat leuks doen. Na wat kijken op Facebook, kwam ik dit attractiepark tegen, wat ook leuk is voor kleine kindjes.

Dinsdag


Echt een aanrader als je kindjes hebt vanaf 1 jaar, er is een enorme grote buitenspeeltuin en binnen is het ook erg groot en ingedeeld per leeftijds categorie.

Ook ontving ik de Purpuz Planner 2019 welke ik vanaf volgend jaar ga gebruiken.

De weekplog’s lopen van Woensdag t/m Dinsdag en komen dan automatisch op Woensdag online.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply