Geen categorie

Story of my life: Zoë ziek en Lizzie krijgt een nieuwe kamer

Al sinds Maart heb ik geen story of my life meer ge-upload, met als hoofdzaak tijdgebrek. Het structureel uploaden van blogs liet ook op zich wachten. Maar daar komt verandering in, ik heb wat meer structuur en plan alles beter in. Ook al staat deze weekoverzicht een dag later online. :-).

Ik begin de fotoweek op zondag, de dag dat onze Zoë nog steeds ziek was. Sinds vrijdag had ze de 6e ziekte waarbij ze ook hoge koorts had. Omdat we Lizzie hadden beloofd wat nieuwe spulletjes voor haar kamer te gaan kopen bij Ikea, had ik een briefje gemaakt naar aanleiding van de website van Ikea. Gerard ging dus met Lizzie zelf op stap naar Ikea, en ik bleef thuis bij Zoë en werkte wat.

S’avonds was Lizzie haar kamer klaar, en was dit het resultaat. Met natuurlijk een heel erge blije peuter! Ze vindt het zo leuk om zich afentoe even terug te trekken op haar kamer. In de afgelopen maanden hebben we heel wat Playmobil opgespaard, maar ook mama vindt dat heel erg leuk haha. 😉

Maandag ging het met Zoë alweer een stuk beter, en bracht in Lizzie naar de peuterspeelzaal, deed ik boodschappen met Zoë en ging ik daarna aan het werk. Tot we Lizzie weer op haalden. We aten gezellig een broodje tussen de middag, en daarna sliepen de meisjes allebei weer, en kon ik weer aan het werk.

Ook op dinsdag gaat Lizzie naar de peuterspeelzaal. Ik was aardig op weg met werken nadat ik Lizzie had weggebracht en Zoë op bed had gelegd, tot de stroom uit viel en ik niets meer kon doen. Door een aantal werkzaamheden in de straat hadden ze de stroom bewust afgesloten, maar niet naar de bewoners gecommuniceerd! Ik besloot dus om bij mijn moeder te gaan zitten met Zoë tot ik Lizzie van de peuterspeelzaal kon halen, aten we een broodje en daarna kreeg ik een whatsapp van de buurman dat de stroom het weer deed! Ik had de afgelopen week wat kleertjes besteld op Kleertjes.com voor de meisjes, ze hebben nu hele hoge kortingen op bekende merken!

Tijdens het eten koken kwamen we erachter dat door de stroomuitval van circa 4 uur het vlees in de koelkast bedorven was. Hebben wij even mazzel dat we in een straat wonen waar een slager zit :-). Kon Lizzie mooi nog even een leverworstje scoren! In haar nieuwe jurk van B-Nosy.

Op woensdag is Lizzie altijd vrij, en doen we altijd wat met z’n 3en. Dit keer zwaaiden we ons neefje uit die voor 3 dagen op schoolkamp ging. Daarna deden we boodschappen, en werkte ik nog even een uurtje toen Lizzie haar eigen vermaakte. Ik kocht een tijd terug bij Ikea zo’n grote mand om de plaids in op te ruimen, drie keer raden wie dat inpikte! haha 🙂

Donderdag is Lizzie ook nog steeds vrij, en deden we een bakkie koffie bij mijn moeder. Speelde Lizzie wat met haar neefje van dezelfde leeftijd, en zette ik Zoë op een looppaardje die ik kreeg toen ik 1 werd :-).

Omdat het s’avonds ook nog zo warm was, besloten we lekker een wandeling over de dijk te gaan maken en een ijsje te gaan halen, iets wat we wel vaker doen als het mooi weer is.

Vrijdag is mijn vaste werkdag en zijn de meisjes bij mijn moeder, nadat Lizzie s’morgens eerst op de peuterspeelzaal was geweest. Ik heb het op dit moment echt enorm druk met mijn werk, maar heb het wel redelijk onder controle. Ook ben ik bezig met de optimalisatie van mijn eigen webshop.

S’avonds kwam mijn neefje terug van schoolkamp en vond ik het wel leuk om hem op te wachten. Ondertussen stuurde mijn man nog een foto van hoe lekker of de meisjes aan het spelen waren op de achterstraat.

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply