Lifestyle

Thuiswerken met de oordopjes van Soundmagic (review)

Tot voor kort werkte ik alleen nog maar vanuit huis. Het was dan een drama wanneer de kinderen er bij waren, terwijl ik mij moest concentreren. Als mijn man dan thuis was, vloog ik wel eens naar boven. Niet alleen om mij te kunnen concentreren, maar ook om even puur met werk bezig te zijn. Nu ik mijn eigen kantoorruimte heb, heb ik een stuk meer rust. Ik werk 2 of 3 dagen fulltime op kantoor, voor vast 2 dagen per week, en soms ook op zaterdag. Verder werk ik dan als de meiden slapen en s’middags als mijn man thuis is.

Productiever wanneer je je afzondert

Nogal logisch natuurlijk, wanneer je vanuit huis werkt dat werk en privé door elkaar lopen. Even een wasje tussendoor, even iets schoonmaken of de vaatwasser uitruimen. Ik deed het allemaal, vandaar ook mijn openingszin op Instagram: “Van poepluier tot nieuwe contracten”. Dankzij mijn kantoorruimte heb ik al veel meer rust, en houd ik privé en werk wat meer gescheiden. Maar toch werk ik nog steeds wel eens waar de meisjes bij zijn, moet kunnen vindt ik. Als ik mij dan even moet concentreren doe ik oordopjes in, voorheen gebruikte ik altijd een koptelefoon, maar de comfort was daarmee ver te zoeken met zo’n groot ding op je hoofd.

Toevallig kwam ik in aanraking met de webshop hear.nl, zij verkopen alles op het gebied van Hifi, streaming en hoofdtelefoons. Ik vertelde hen dat ik een koptelefoon niet lekker vond zitten, en oordopjes dat ze of ook niet lekker zaten, of ze uit mijn oren vielen als ik maar even mijn hoofd omdraaide. Daardoor ben ik vrij sceptisch als het gaat om dat soort dingen. Toch heb ik ja gezegd tegen een samenwerking i.c.m. oordopjes.

Soundmagic E10 – een massage voor je oren

Niets overdreven aan de kop van deze alinea. Al vrij snel na akkoord kreeg ik de Soundmagic E10 oordopjes opgestuurd. Wat mij opviel is dat dit absoluut geen rommel is, in de verpakking zaten namelijk de oordopjes, en een klein vierkant hoesje waarin je de oordopjes netjes kunt opbergen. In dat hoesje zitten extra kabeltjes en adaptertjes, ook zit er een zakje in met extra dopjes.

Het geluid van de oordopjes

Aan het snoer van de oordopjes zit een volume regelaar, erg handig zodat je niet steeds je telefoon hoeft te openen om het geluid zachter te zetten. Daarnaast is het geluid enorm goed, alsof je in een zaal zit met niemand om je heen. Als je een muziekje of podcast aan hebt dan hoor je ook echt niets behalve dat, ik kies er soms dan ook voor om maar één dopje in te doen.

Pasvorm

Yes! Eindelijk oordopjes die wel blijven zitten! Je zou het niet zeggen als je de oordopjes ziet, maar je hoeft ze niet eens zo diep in je oren te stoppen. Ik heb ze ook al uitgeprobeerd tijdens bewegingen, en ze bleven gewoon zitten. Zeker een aanrader dus als je net als ik wat vreemdere oren hebt, waar oordopjes niet blijven zitten.

Kosten

De oordopjes kunt je hier aanschaffen voor €39,99, en ik zeg het je, het is het echt waard! Bestel je voor 23:59 dan heb je ze ook nog eens morgen in huis!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hear.nl

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply