Lifestyle

Vroeger wilde ik binnenhuisarchitect worden + winactie!

Iets heel anders als wat ik nu allemaal aan het doen ben, en wat ik in mijn loopbaan voor ik ondernemer werd heb gedaan. Toch droomde ik er vroeger van om binnenhuisarchitect te worden, ik was op de computer al vrij jong bezig met design programma’s bezig om huizen in te richten. Later kreeg ik mijn Sims verslaving, en dan niet zozeer om de simulatie te spelen, maar om continue huizen te bouwen, aan te passen en uit te breiden. Als ik er aan terug denk, zou ik zo weer starten!

Op mijn slaapkamer bij mijn ouders, veranderde ik nog net niet iedere dag de inrichting van die paar vierkante meter. Niet omdat ik nooit tevreden was, maar ik wilde altijd iets anders doen aan het interieur. Zo heb ik ook geprobeerd om mijn behang te vervangen voor inpakpapier in het zwart en roze, het werkte, maar voor even. Als ik daar nu aan terug denk moet ik daar erg hard om lachen, vooral als ik bij mijn ouders weer op die kamer kom :).

Waarom ik geen binnenhuisarchitect ben geworden

Een echte reden is daar niet voor, het is gegaan zoals het is gegaan. Een groot deel daarvan heeft ook te maken met een hele vervelende schoolperiode, waar ik verder niet op inga. Het leven is gelopen zoals het is gelopen, als ik terugkijk op mijn loopbaan dan ben ik daar niet ontevreden over.

Ik heb gewerkt in een gordijnen atelier, daarna heb ik als administratief medewerkster en webmaster gewerkt. En later als koerier bij 2 verschillende bedrijven. Toen kregen we Lizzie en ben ik gaan ondernemen, ook daar ben ik eigenlijk vanzelf ingerold en heb ik nu een succesvolle onderneming na 3 jaar.

Zou ik ooit nog binnenhuisarchitect willen worden?

Nog steeds ben ik continue bezig met interieur, maar zou ik er geen beroep van willen maken. Ik woon nu samen met mijn man bijna 5 jaar samen. En hebben we al heel wat veranderingen in het interieur gehad. We begonnen met meubels van Ikea, daar was ik al vrij snel op uitgekeken omdat ik er niet veel mee kon.

Toen we verhuisden van ons appartement naar een eengezinswoning, kon ik ineens veel meer doen met het interieur. Ook dat is inmiddels al meerdere malen veranderd, en dat zal ik ook blijven doen, want dat vind ik leuk :). Recent kwam ik in contact met iemand van wereldkaarten zij vroegen of ik een wereldkaart wilde uitzoeken die bij mijn interieur paste.

Daar zeiden we absoluut geen nee op. We hadden al een jaar of 4 een schilderij hangen van Ikea met de Eiffeltoren erop. Daar waren we nu echt wel op uitgekeken. We hebben samen goed gekeken naar een wereldkaart die niet te speels over kwam in ons toch wel strakke interieur.

We kozen er wel voor om een kaart te nemen waar namen op stonden. We hebben dus gekozen voor het stoere canvas met een zwarte lijst. De kwaliteit van het canvas is echt goed, maar wil je liever een wereldkaart of iets anders afdrukken op hout, dan kan dat ook bij het zusterbedrijf van Wereldkaarten.nl

Maak kans op een cadeaubon van 50 euro!

Ik mag namens Wereldkaarten.nl een cadeaubon van 50 euro weggeven aan een van mijn volgers! Wat je hiervoor moet doen lees je in het vastgezette bericht op de Facebook pagina van Businessmom!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply