Business

Waar sta ik ondernemer over 5 jaar?

Een vraag die je jezelf eigenlijk iedere maand zou moeten stellen, als onderdeel van je reflectie. Kijk jij per dag naar je business, of kijk je al ver vooruit? Ik kijk in ieder geval wel ver vooruit, op dit moment groeit mijn business wel erg hard, maar niet zo hard als dat ik zou willen.

Hoe sta ik over 5 jaar in mijn business?

Zoals ik al zei, ik kijk ver vooruit, maar kijk ook per dag naar mijn business. Mijn bedrijf groeit nog niet zo hard als dat ik zou willen, op dit moment is het ook nog niet mogelijk om harder te groeien. Ik zorg graag met alle liefde voor mijn 2 meisjes, maar heb daarbij wel een keuze moeten maken. Mijn business laat ik op een laag tempo groeien, zodat ik niets van de ontwikkelingen van mijn meisjes hoef te missen.

Over 5 jaar is Lizzie 8, en Zoë 6, wat betekend dat zij allebei naar school gaan. Concreet betekend dat, dat ik meer tijd heb voor mijn business als zij op school zitten. Wel wil ik er s’morgens, tussen de middag en uit school voor ze zijn, net zoals mijn moeder er ook voor mij was. Dat valt allemaal prima te combineren, als je maar goed plant. Ik wil vaste werkdagen gaan hanteren, de woensdag werk ik dan bijvoorbeeld alleen in de morgen, en s’middags als de meisjes vrij zijn gaan we wat leuks doen.

Ik hoop over 5 jaar dat ik nog steeds zelf mijn business kan runnen met behulp van een groot netwerk aan freelancers. En natuurlijk dat ik nog steeds mijn business vanuit huis kan runnen. Dan zou ik wel graag een aparte ruimte in huis willen, zodat ik werk en privé wel gescheiden kan houden. Afspreken met klanten doe ik in een restaurant, wat tot nu toe ook prima bevalt, ik blijf daar dan ook meestal werken. Even een rust momentje tussen het moederschap door. Normaal gesproken gaan de wasjes en het verschonen van de pampers tussen de business door namelijk.

Op dit moment biedt ik webdesign & marketing aan in mijn dienstenpakket. Maar over 5 jaar zou ik het ook leuk vinden om trainingen en workshops te kunnen geven aan startende ondernemers. Ik barst altijd van de energie en inspiratie en zou dat graag willen delen. Daarnaast heb ik natuurlijk nog een webshop, ik hoop dat deze dan met 200% gegroeid is, en het een en ander heb kunnen automatiseren. Ook heb ik nog enkele websites en affiliate webshops, welke reeds geautomatiseerd zijn. Ik ga er voor de volle 100% voor dat het aantal websites en webshops 5 keer zoveel zijn geworden.

Waar sta jij met jouw business over 5 jaar?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply