Geen categorie

Waarom ik ben gaan bloggen

Eerder heb ik een blog gehad, maar vanwege privacy redenen ben ik daarmee gestopt. Begin dit jaar voelde ik ervoor om opnieuw te gaan bloggen, maar met een hele andere intentie. Namelijk het inspireren van andere (ondernemende) moeders.

Het hebben van een hobby

Door mijn eigen bedrijven Lizzmedia by Angela en Zoë Media Concepts heb ik vrij weinig tijd over voor hobby’s. De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik aan mijn gezinnetje. Bloggen voelt voor mij als hobby, ik heb dan ook niet de intentie om daar mijn geld mee te gaan verdienen, het is een leuke bijkomstigheid als bedrijven mij benaderen voor een samenwerking.

Wanneer ik blog

Vaak heb ik s’avonds niet meer de energie om te gaan werken omdat ik in de ochtend al vroeg start en de belangrijke taken heb afgerond. Het is toch een soort verslaving geworden om maar achter dat scherm te blijven zitten, ik blog daarom vaak in de avond lekker lui vanaf de bank.

Hoe ik aan inspiratie kom

Dat is eigenlijk heel simpel, door mijn dagelijkse bezigheden schieten er vaak dingen in mijn hoofd die ik opschrijf en aan de hand daarvan schrijf ik een artikel. Ook volg ik andere bloggers en daar krijg ik ook weer inspiratie van.

Hoe ziet de toekomst er voor businessmom.nl uit?

Ik hoop nog heel erg lang te kunnen bloggen en jullie te kunnen inspireren. Ik zal er dan ook zeker niet 1,2,3 mee stoppen. 🙂

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply