Business Interior

Wat je nodig hebt om je home office perfect te maken

Wat je nodig hebt om je home office perfect te maken

Als ondernemende moeder, ben je vaak overal aan het werk. Daarom is het erg belangrijk om een goede home office te hebben, waar je jezelf even kunt afsluiten van alles om je heen om te kunnen focussen op je bedrijf. In dit artikel hebben we het over must-have producten om jouw home office te upgraden, zodat je thuis kunt werken zoals een echte pro! 

Een thermosfles

Vele moeders zullen hiermee akkoord gaan: dankjewel aan de goden die koffie hebben uitgevonden. Om altijd lekker warme koffie naast je te hebben staan, is het handig om een goede thermosfles aan te schaffen. Zo hoef je ook niet steeds naar de keuken te wandelen – iedere trip naar de keuken is immers een moment die je kan afleiden door rondslingerende was of een stapel afwas. Met een goede thermosfles die uren warm of koud blijft, kun jij je blijven focussen op de werkzaamheden. 

Een goede bureaustoel

Een goede bureaustoel

Ze zeggen dat het verstand met de jaren komt. Vroeger vond je een bureaustoel misschien niet belangrijk genoeg en kon je uren uitgestrekt op de bank werken of zittend op een keukenstoel je kantoordag doorbrengen, maar nu weet je beter! Een kwalitatieve bureaustoel zorgt ervoor dat jouw zithouding goed is, wat je veel rug- en nekklachten kan besparen. Treat yourself en investeer in een goede bureaustoel. 

Reserve-opladers en kabeltjes

Heb jij het soms ook, dat je je opladers en kabeltjes niet meer vindt nét als je ze nodig hebt? Misschien heeft je partner wel je iPhone oplader meegenomen naar zijn of haar werk net op het moment dat jouw mobieltje leeg is. Of misschien nam je kind wel je kabeltje en je powerbank mee naar de voetbaltraining. Het is algemeen bekend dat kabeltjes en opladers makkelijk verdwijnen, daarom is het handig om een extra set in huis te hebben. Neem zeker eens een kijkje bij Kabelmaatje als je een goede deal wilt scoren! 

Noise cancelling headphones 

Soms is het moeilijk om je te focussen als er veel geluid is in huis. Denk aan je partner die het gras aan het maaien is, of je dochter die luidkeels ‘Let it go’ van Frozen zingt … voor de zestiende keer die dag. Gelukkig bestaan er noise cancelling headphones waarmee je je volledig kunt afsluiten van de wereld. Alle achtergrondgeluiden worden weggefilterd en jij kunt heerlijk vlammen achter je computer. Handig, toch? 

Wat koop jij nog voor je home office? 

You Might Also Like