Business Lifestyle

What’s in your bag? 10 handige spullen voor in je zakentas!

Tijdens je werkdag heb je behoorlijk wat spullen nodig. Daarom is het belangrijk om een lijstje te hebben van de dingen die je mee moet nemen in je zakelijke tas voor dames. Wat je allemaal nodig hebt? Lees onze tips voor de werktas voor vrouwen!

De basics

We beginnen bij de basics: die heb je gewoon altijd nodig in je zakelijke tas voor dames. Je portemonnee, je telefoon, je sleutels. Vergeet ze nooit! Als je er een ezelsbruggetje van maakt in je hoofd, weet je zeker dat je goed voorbereid op pad gaat.

What’s in your bag? 10 handige spullen voor in je zakentas!

Je elektronische apparaten

We noemden net al je telefoon, maar tijdens een werkdag heb je misschien nog wel meer elektronische apparaten nodig. Een laptop, tablet of koptelefoon bijvoorbeeld – om maar wat te noemen. Zorg voor een lekker ruime zakelijke tas voor vrouwen, waar alles goed in past. Gelukkig zijn er genoeg mooie grote werktassen voor dames te vinden – van een rugtas tot juist een aktetas voor vrouwen.

Leestip: Met deze accessoires kom je professioneel over als ondernemende moeder

Opladers

Batterijen gaan helaas snel op – zeker als je een lange dag hebt. Om er zeker van te zijn dat je nooit meer met een lege telefoon komt te zitten, is het een must om je oplader altijd mee te hebben. Koop er desnoods eentje extra, die je gewoon altijd in je tas hebt zitten. Ook een ideaal idee: een powerbank! Zo kun je ook opladen zonder stopcontact.

Een fles met water

Een waterfles is onmisbaar in je werktas voor vrouwen. Sowieso is het goed voor de gezondheid om gewoon genoeg water te drinken door de dag heen. En dat vergeet je al gauw als je het niet zelf meeneemt! Of stel dat je eens vertraging hebt in het verkeer: wel zo prettig om iets te drinken bij je te hebben.

Eventueel iets te eten

Niet alleen water, maar ook iets te eten is fijn om bij je te hebben. Misschien heb je geen tijd om een uitgebreide maaltijd te bereiden, maar je kunt bijvoorbeeld wel een zakje met nootjes of een mueslireep meenemen. Dat komt altijd van pas! Ook ideaal om aan je kids te kunnen geven als je ze moet ophalen van school.

Voorbereid op alle weersomstandigheden

In ons koude kikkerlandje krijg je met nogal wat verschillende weersomstandigheden te maken. Dus dat is ook zeker iets om rekening mee te houden! Het verschil per seizoen natuurlijk wat je het meest nodig hebt. Maar een paraplu is wat ons betreft altijd een must-have in je tas – zo weet je in ieder geval zeker dat je looks veilig zijn als je plotseling in een plensbui terechtkomt. En in de zomermaanden kun je bijvoorbeeld ook een zonnebril en zonnebrand in je tas stoppen. Goed om altijd bij je te hebben!

Wat heb jij in je zakelijke tas voor dames? Lees onze handige tips!

Kauwgum of pepermunt

Als je een lange dag hebt is het natuurlijk wel zo prettig als je fris blijft ruiken. Zeker als je graag koffie drinkt of bijvoorbeeld te weinig water hebt gedronken, kun je niet zonder kauwgum of pepermunt. Zo ben je er zeker van dat je gewoon goed ruikt uit je mond! Wel zo belangrijk in bijvoorbeeld vergaderingen of tijdens afspraken.

Parfum en deo voor onderweg

Niet alleen je mond moet goed ruiken, het liefst ruik je gewoon helemaal fris! Daarom is deo wat ons betreft echt onmisbaar in je tas. Nooit meer het gevaar voor stinkende oksels! En je kunt ook een klein flesje of testertje van parfum in je tas steken – zo ruik je natuurlijk helemaal lekker. De hele dag lang!

Een beetje make-up

Soms is het fijn om je make-up gedurende de dag even bij te werken. Nu hoef je heus niet je volledige make-up collectie mee te zeulen in je tas. Houd het gewoon bij de basics. Mascara, foundation, blush en lipstick – dat zou wel voldoende moeten zijn. Zo kun je altijd even een tussenstop maken om je looks weer te perfectioneren!

Leestip: Deze sieraden zou iedere vrouw moeten hebben

Desinfecterende handgel

Voor een hygiënisch gevoel onderweg is desinfecterende handgel essentieel als je het ons vraagt. En in de huidige tijd waarin we leven is het alleen maar relevanter geworden om dit bij je te dragen. Ook als er even geen zeep en water in de buurt is, voel jij je zo gewoon schoon! En dat draagt zeker bij aan je zelfvertrouwen. Voel je goed onderweg!

You Might Also Like