Lifestyle Mama

Winactie: De leukste items voor je baby!

Zelf ben ik al eventjes uit de baby tijd, maar dat wil niet zeggen dat ik het niet leuk vindt! Want ik heb namelijk mijn eigen webshop in baby artikelen zoals: kraamcadeau’s, kleding, speelgoed en babykamer accessoires. De meeste lezers op mijn blog zijn ouders met jonge kinderen, ik vond het daarom wel leuk om de winactie te delen met mijn lezers.

Producten in de webshop

Toen ik begon met mijn webshop had ik alleen kraamcadeau’s, intussen is het aanbod uitgebreid met een heleboel andere producten. Onder andere hebben we onze eigen lijn met kleding voor jongens en meisjes, hebben we ledikantdekens en wieg-/ wagendekens. Ook hebben we speelgoed van Nijntje, Woezel & Pip en Little Dutch ingekocht, en de razendpopulaire knuffeltjes van Happy Horse mochten ook niet ontbreken in de collectie. Binnenkort lanceren we ook een gehele nieuwe collectie met onder andere:

  • Ledikantdekens
  • Wieg-/ Wagendekens
  • Wikkeldoeken
  • Maxi Cosi sets
  • Babynestjes in 2 maten
  • Nieuwe collectie kraamcadeau’s
  • Compleet nieuwe baby, dreumes en peuter kledinglijn
  • Gepersonaliseerde producten

Knuffeltje of dekentje personaliseren?

Ook dat is mogelijk, sinds kort kun je een knuffeltje of dekentje laten personaliseren met de naam van jouw kindje. Onder de categorie ‘Personaliseren’, zie je de producten die geborduurd kunnen worden. Met onze eigen borduurmachine kunnen we iedere naam borduren in veel kleuren en lettertypes. Ook is het mogelijk om in grote afname producten te personaliseren zoals t-shirts en handdoeken.

Winactie

Regelmatig hebben we een winactie, gewoon omdat we onze potentiële klanten kennis willen laten maken met onze producten. We zijn uiteindelijk een beginnende webshop, we willen ons zelf graag bewijzen, ook al weten we zelf dat we met hoge kwaliteit materialen en producten werken. We werken namelijk alleen met materialen die we zelf ook zouden dragen of gebruiken.

De vorige winactie was een cadeaubon van €35,00 welke inmiddels is verzilverd door de winnares. De nieuwe winactie pakken we groter uit, dat wordt een cadeaubon ter waarde van €50,00! Deze wordt verloot wanneer de Facebookpagina 750 likes heeft, op dit moment telt de pagina iets meer dan 500 likes. Wat je kunt doen om kans te maken is:

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply