Lifestyle

Zo zorg je ervoor dat je mobiel langere tijd mee gaat

Tegenwoordig is het mobieltje niet meer uit onze maatschappij weg te denken. Het is niet langer slechts een middel contact te krijgen met vrienden en/of familie. Maar op je mobiel zit eigenlijk de rest van de wereld. Als ondernemer is het vaak nog meer van belang dat je een goede telefoon hebt. Je wilt immers altijd bereikbaar zijn voor je klanten. Je wilt dingen kunnen opzoeken voor klanten of voor jezelf. En je wilt ook zichtbaar zijn op social media. Dat kan allemaal met een goede telefoon, echter zit er aan deze technologie ook een keerzijde. Zo’n mobiel is erg gevoelig. Dus daarom hier een aantal tips om ervoor te zorgen dat je mobiel voor langere tijd mee gaat.

Schokbestendig

Ook al wil je jouw telefoon niet laten vallen of denk je dat jou zoiets niet overkomt, het gebeurd. En hoe zonde is het dan dat niet alleen je scherm wellicht een scheur heeft. Maar je telefoon ook begint te haperen of je dataverlies hebt. Daarom is het slim om te zorgen voor een telefoon hoesje welke schokbestendig is. Gelukkig heb je deze in alle vormen en maten. Zowel voor je iPhone XR als voor een Samsung Galaxy A40.

Slijtage en krassen voorkomen

Hoe meer je jouw mobiel gebruikt, hoe groter de kans op slijtage of krassen. Je stopt bijvoorbeeld je sleutels bij je telefoon en hoppa, weer een kras erbij. Of wat denk je ervan wanneer je jouw telefoon op een ruwe ondergrond zoals zandkorrels of een grove houten tafel legt. Super zonde. En zoiets gebeurd vrij snel. Na een dag kan jouw telefoon al vol krassen zitten. Wil je dit voorkomen zorg dan voor een hoesje. Op zoek naar Galaxy a40 hoesjes dan is deze link wellicht handig voor je.

Levensduur batterij

De meeste telefoons worden weg gedaan of vervangen omdat de batterij niet  lang meer mee gaat. Wat niet handig is wanneer je veel onderweg bent. Continu eraan denken om je telefoon weer op te laden of om een powerbank mee te nemen. Daarom een aantal tips om de levensduur van je batterij te verlengen.

  • Zet de helderheid van je scherm omlaag.
  • Schakel bepaalde functies die je niet gebruikt uit. Denk hierbij aan bluetooth en GPS.
  • Zet je telefoon wat vaker in vliegtuigmodus. Dit helpt niet alleen voor een betere batterij maar ook voor een betere focus.
  • Laat je telefoon zo veel mogelijk leeg gaan en laadt hem niet al op wanneer je nog 50% aan batterij hebt. Dit is ook beter voor de batterij waardoor hij langer mee zal gaan.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply