Business

ZZP’er: Dit zijn echte musthaves op kantoor

Musthaves op kantoor

Of je nou een thuis kantoor hebt of echt ergens een ruimte huurt die als kantoor dient. Er zijn een aantal musthaves die elke zzp’er nodig heeft. En sommige artikelen.. die wil je graag op voorraad hebben. Heb jij alle handige kantoorartikelen uit dit artikel al ‘in huis’?

Grote kantoorartikelen

Als je aan een kantoor denkt dan komen waarschijnlijk een bureau met ergonomische bureaustoel als eerste in je op. Maar wat dacht je van een printer, kopieerapparaat en een scanner? Tegenwoordig kun je zelfs apparaten kopen waarbij deze drie in één zitten. Scheelt weer een heleboel ruimte.

Daarnaast wil je vast ook op kantoor al je afval scheiden. Zorg daarom ervoor dat je naast een afvalbak ook een papierbak, gft-bak en plastic zak op kantoor hebt.

Voor op het bureau

Fijn, je hebt een bureau met ergonomische bureaustoel. Maar er zijn nog meer producten die ervoor kunnen zorgen dat je een goede werkhouding aanneemt. Wat denk je van een laptopstandaard of een ergonomische muis en toetsenbord.

Daarnaast is het belangrijk dat je een opgeruimd bureau hebt. Daarvoor zijn dingen zoals een tijdschrifthouder en een pennenbakje weer heel handig. Zo kun je snel alles even netjes weg zetten zonder dat het direct rommelig oogt.

Hier wil je een voorraad van hebben

Cartridges kantoor

Naast al die handige dingen die hierboven al genoemd zijn, zijn er ook items die je eigenlijk nooit genoeg hebt. Zorg er wel voordat je een afsluitbare kast of iets dergelijks hebt. Zodat het niet overal en nergens ligt.

  • Pennen. Ik ben zo iemand die pennen altijd kwijt raakt. Dan heb ik er 20 en als ik er dan eentje nodig heb zijn ze nergens te vinden. Hier heb ik dus altijd een flink voorraadje van.
  • Cartridges. Alhoewel tegenwoordig veel digitaal gaat wordt er ook nog steeds genoeg geprint. Fijn om te weten ook waar je inktcartridges van diverse merken kunt bestellen.
  • Printpapier. Printen vind ik altijd zonde van het papier. Gelukkig heb je tegenwoordig ook gerecycled printpapier.
  • Paperclips, nietjes en plakband. Misschien heb je deze dingen niet vaak nodig maar het zal je net gebeuren dat ze op zijn.
  • Post its. Deze dingen gebruik ik niet alleen om afspraken snel op te schrijven of notities te maken tijdens klantgesprekken. Maar ook om mijn content mee in te plannen.

Welke producten mogen echt niet op jouw kantoor ontbreken?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply