Geen categorie

Businessmom.nl en de privacy van onze kinderen

De griepepidemie die ons al maanden teistert

Op mijn vorige blog deelde ik gewoon alles omtrent mijn kinderen, dat is een van de redenen waarom ik die blog gestopt ben. Het voelde niet goed dat mijn kinderen met hun gezicht op het internet stonden, ik wilde dat ze die keuze zelf konden maken.

Foto’s op de blog

De foto die je op de sidebar ziet is speciaal gemaakt voor deze blog, de kinderen onherkenbaar. Net zoals alle foto’s die voorbij komen in mijn blogs zul je geen gezichten van de kinderen zien. Mijn mening is dat ze zelf die keuze moeten maken als ze daar oud genoeg voor zijn, een foto staat voor de rest van hun leven op het internet zolang je het niet verwijderd.

Het is af en toe even een uitdaging om de foto’s uit te zoeken waarop zij niet herkenbaar staan, maar tot nu toe gaat het me aardig af. Dit is ook één van de redenen dat ik niet ga vloggen, ik wil niet dat privé en werk teveel door elkaar lopen, niet dat ik mijn blog als werk zie overigens want dat is meer een hobby met inkomsten :).

Foto’s op Facebook

Ook daar ben ik inmiddels van afgestapt, mijn profiel foto en omslag foto staan geen foto’s van de kinderen op. Ik publiceer wel foto’s van de kinderen maar die zijn alleen zichtbaar voor mij vrienden, en heb ik ingesteld dat deze niet verder dan dat komen. Overigens publiceer ik bijna niets meer op Facebook, omdat dit kanaal voor mij steeds meer alleen voor mijn bedrijf gebruikt wordt.

Je zult verder ook geen foto’s met herkenbare gezichten tegenkomen op het internet :).

Hoe ga jij om met de privacy van jouw kinderen?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply