Geen categorie

Een exclusief cadeau voor mijn man

Valentijn is net voorbij, maar gelukkig is dat niet de enige dag waarop je je man kan verassen met een leuk cadeau. Wij zijn normaal gesproken niet zo van de cadeau’s en zijn al gauw tevreden, maar ik mocht in de webshop van HemdVoorHem.nl wat uitzoeken en die kans liet ik niet voorbij gaan!

Het assortiment van HemdVoorHem.nl

De webshop heeft als ondertitel, de webwinkel voor mannen & dat klopt ook wel want ze hebben producten die uitsluitend voor mannen zijn, tenzij je als vrouw graag rondloopt in het overhemd of ondergoed van je vriend of man :). Maar er is meer gedacht aan de vrouwen want ze bieden ook strijkvrije overhemden aan, zelf heb ik een bloedhekel aan strijken dus dat zou in ons geval als mijn man vaker overhemden zou dragen zeker in het voordeel zijn :).

In de webshop worden exclusieve producten aangeboden van merken zoals Calvin Klein, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Armani en nog veel meer. Van overhemden, poloshirts, stropdassen tot parfum aan toe in diverse prijsklasse. Voor mannen die niet van overhemden houden hebben ze ook een assortiment aan vrijetijdskleding zoals lounge broeken.

Luxe cadeaubox van Armani

Voor mijn man koos ik de luxe cadeaubox met een parfum van Armani en een boxershort van Armani. De parfum en boxershort zit dus in een luxe box verpakt, dus echt een leuk cadeau om te geven. Ook een leuke tip voor vaderdag trouwens! Of om gewoon je vriend of man eens te verassen.

Herenondergoed van diverse merken

Mijn man is normaal gesproken niet van merkkleding tot hij afgelopen week in aanraking kwam met de boxershort van Armani. De kans is dus aanwezig dat we meer boxers van Armani gaan bestellen bij HemdVoorHem.nl. Voor mannen die een boxer willen van een ander merk, hebben ze ook boxers en ander ondergoed van merken zoals: Ten Cate, Calvin Klein, Claessens, Hugo Boss, Lacoste en nog veel meer.

Wil jij ook jouw vriend of man verassen? Kijk ook eens in de Sale met kortingen tot wel 70%!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply