Lifestyle Mama

Op zoek naar een gezinsauto? Let hier op!

Op-zoek-naar-een-gezinsauto-Let-hier-op

De tijd dat je als vrouw een leuk boodschappenautootje kon kopen en daarmee voldoende ruimte had in je auto, is vaak snel voorbij wanneer er kinderen zijn. Niet alleen het vervoer van de kinderen zelf, maar ook het meerijden van vriendjes en vriendinnetjes vraagt de nodige ruimte. En dan hebben we het nog geen eens gehad over alle spullen die je mee moet sjouwen. Van een kinderwagen tot een krat met speelgoed, elke keer verbaas je je er wellicht weer over. Daarnaast is de autovakantie natuurlijk nog steeds onverminderd populair. Zeker met een gezin is dit de ideale vakantie, je kan meenemen wat je wilt en je kunt reizen in je eigen tempo. Kortom, een gezinsauto is een must wanneer de kinderen eenmaal hun intrede hebben gedaan. Waar je bij de aanschaf van een gezinsauto op moet letten? Lees snel verder.  

Genoeg ruimte 

Laten we eerlijk zijn, waar het op aankomt bij een gezinsauto is ruimte. Dat is het állergrootste belang. Wanneer je genoeg ruimte hebt, kun je alle kanten op. Van een persoon meer tot wat extra boodschappen, ruimte in je auto is goud waard. Daarom is het goed om je autokeuze daar in eerste instantie van af te laten hangen. Een aanrader op dit gebied is de Renault Espace. Een perfecte gezinsauto die er ook nog eens heel stijlvol en mooi uitziet. Daarnaast is de prijs ook zeer aantrekkelijk. Iets wat ook niet onbelangrijk is want de kosten van een gezin lopen de afgelopen jaren behoorlijk op. 

Lekker hoog 

Nog een andere tip voor een fijne gezinsauto is een auto met een zogenaamde hoge instap. Iets wat soms gelieerd wordt aan oudere mensen, maar juist bij jonge mensen is dit super handig. Denk aan het inzetten van een kind in de kinderstoel of het inladen van alle spullen. Dan is het heerlijk om wat een hogere auto te hebben. Dus investeer hierin en bespaar jezelf een pijnlijke rug.  

Kortom, een gezinsauto hoeft niet altijd alleen maar een praktische kant te hebben. Mooi, stijlvol en handig kunnen prima gecombineerd worden vandaag de dag. De Renault Espace is daar een prachtig voorbeeld van. Let ook op zaken zoals verbruik en duurzaamheid, dit verschilt behoorlijk per auto tegenwoordig. Niet iets wat je alleen ziet bij de brandstofkosten maar dit kan ook van invloed zijn op de verzekering en belasting. Dus een perfecte reden om eens te kijken naar een nieuwe bolide.  

You Might Also Like