Geen categorie

5 dingen waar ik extreem gelukkig van word

Ineens had ik zin om een artikel te schrijven over de dingen waar ik extreem gelukkig van wordt. Waaronder schrijven voor mijn blog wordt ik gelukkig van, het idee dat ik misschien andere (ondernemende) moeders kan inspireren is leuk!

1. Mijn meisjes
Iedere dag opnieuw als de meisjes wakker worden ben ik zo blij dat ik deze kans heb gekregen om kinderen te mogen krijgen, en daarbij ook nog eens te combineren met het ondernemerschap. Ik weet heel goed dat dit niet voor iedereen is weggelegd en dat er vele moeders zijn die dagelijks hun kinderen moeten missen en de ontwikkeling van hun kinderen niet zien. Sowieso wordt ik gewoon heel erg gelukkig van mijn 2 lieve meisjes en ze te zien ontwikkelen ieder op haar eigen manier.

2. Mijn bedrijven
Ja, je leest het goed ‘bedrijven’, in Juni 2015 startte ik met Lizzmedia wat inmiddels is uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf waarbij ik steeds meer nieuwe klanten mag verwelkomen. Daarnaast heb ik onder de naam Zoë Media Concepts nog een aantal websites en webshops, en de losstaande webshop Babylizz.nl. Iedere dag zo blij dat ik het kan combineren met het ouderschap.

3. Lekker eten
Vooral uiteten mag je me voor wakker maken, maar een BBQ van de zomer of een Gourmet in de winter met mijn gezin word ik ook heel erg blij van. We bereiden het altijd goed voor, en kijken er dan ook altijd erg naar uit. Soms als we een datenight buiten de deur hebben gepland, en dit kan dan niet doorgaan omdat bijvoorbeeld een van de meisjes ziek is, dan plannen we de datenight gewoon thuis in en dan gaat dus de Gourmet aan.

4. Leuke dingen doen
Nu Zoë wat ouder wordt kunnen we wat meer leuke dingen doen, dat wil dan niet zeggen dat we ieder weekend naar een dierentuin of pretpark gaan, maar dat kan ook gewoon een leuke wandeling in het bos zijn, welke we in de winter afsluiten met een warme chocolademelk. Of in de zomer op een terrasje bivakkeren, dat vind ik ook geen straf. Aankomende zomer willen we wat meer speeltuinen gaan bezoeken nu Lizzie daar ook oud genoeg voor is. Ik zal daar over een tijdje eens een artikel over schrijven, over de leukste buiten activiteiten in de zomer.

5. Shoppen!
En dan met name online shoppen, het gaat soms net iets te makkelijk, maar het is zo leuk! Meestal bestel ik kleding voor de kinderen, Gerard en soms voor mezelf. En dan ga ik meestal naar webshops zoals H&M en Sans Online. Ook ben ik gek op nieuwe gadgets en die bestel ik dan weer bij de Media Markt, zo heb ik mezelf 2 weken terug getrakteerd op een nieuwe iPad :), de volgende op mijn bucketlist is een nieuwe MacBook, gezien mijn huidige MacBook alweer 7 jaar oud is.

Verder wordt ik ook gelukkig van kleine dingetjes in het leven, een leuke reactie op een blog, een mailtje of de zon die weer schijnt! 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply