Mama

Een dagje uit zonder kinderen

Pas geleden ben ik met mijn man een dagje uit geweest zonder de kinderen. Dit is iets wat niet vaak voorkomt want we moeten dan ook oppas regelen en dat is niet altijd even makkelijk. Toch is het ons gelukt en daar hebben we dan ook flink van genoten. Toen we eenmaal een datum geprikt hadden en oppas hadden gevonden was het zoeken naar hoe we de dag zouden gaan invullen.

Wat kun je allemaal doen tijdens een dagje uit zonder kinderen?

Er zijn natuurlijk een hoop dingen te bedenken die je kunt gaan doen. Zo hebben we gedacht aan een dagje strand. Lekker wandelen over de boulevard, op een mooie dag met de voeten in het zand. Maar ja, dan moet het wel goed weer zijn. En dat was het die dag niet. Een dagje sauna vonden we ook wel een goed idee. Lekker ontspannen samen. Echter vonden we het ook wel leuk om echt te kunnen praten en dat gaat in de sauna niet.

Wat ook leuk is, is om naar een pretpark te gaan. Wanneer je kleine kinderen hebt dan kun je vaak niet in de leukste attracties. Je kunt tenslotte je kinderen niet zomaar achterlaten. Maar ga je zonder kinderen dan kun je overal in waar je wilt zonder er rekening mee te houden.

Uiteindelijk kozen wij voor een dagje Den Bosch. Lekker daar door de winkelstraten struinen, de Sint Jan bewonderen, heerlijk lunchen met een Bosche bol erbij en nog meer van dat soort gezellige dingen. Daarnaast zijn we ook nog eens naar de bioscoop geweest, ook weer iets wat je normaal niet zo snel doet. En we gingen ook nog sushi eten in Den Bosch. Van te voren had ik al aan een aantal mensen gevraagd waar je dit het lekkerste kan doen daar. En het restaurant Sakana werd veelvuldig genoemd. We hebben dan ook direct gereserveerd en ja hoor. Het was overheerlijk!

De tijd vliegt

Wel heb ik gemerkt dat de tijd echt voorbij vliegt. Het liefst hadden we er dan ook nog een nachtje aan geplakt, maar dat was niet te regelen. Zo’n nachtje kan dan net dat beetje extra zijn wat je nodig hebt. Plus uitslapen is natuurlijk ook een luxe wanneer je kinderen hebt.

Ik ben benieuwd: ga jij wel eens een dagje zonder de kinderen weg samen met je partner? Of is dat bij jullie ook zo moeilijk te regelen?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply