Geen categorie

Kleine meisjes worden groot

Als de dag van gisteren dat ik voor het eerst moeder werd. Iets minder als 2 jaar later werd ik opnieuw moeder. Inmiddels is Lizzie alweer 3,5 en Zoë 1,5, dat betekend dat Lizzie over een half jaar naar de kleuterschool gaat en Zoë naar de peuterspeelzaal. Waar blijft de tijd.

Herinneringen vastleggen

Ik maak gemiddeld zo’n 20 foto’s per dag van de meisjes, dat betekend als je het uitrekent dat ik circa 22.000 foto’s heb van alleen al de meisjes. Een fysiek fotoboek wil ik nog steeds maken, maar de tijd ontbreekt. Kort na de geboorte van Lizzie heb ik zelf een aantal mooie foto’s gemaakt, en deze op een canvas doek laten drukken. Dit was een Valentijns cadeau voor mijn man. Dat was voor een hele lange periode de laatste foto die ik heb laten drukken.

Afgelopen December heb ik een fotoshoot laten maken van de meisjes en van ons hele gezin. Voor de opa’s en oma’s hebben we deze laten afdrukken. En ook voor onszelf hebben we een foto van de 2 meisjes samen, en van allebei de meisjes apart.

Canvas voor het interieur

Het Valentijns cadeau voor mijn man hebben we eerst in ons appartement in de woonkamer gehad. Na onze verhuizing 2 jaar terug hebben we deze in de hal boven de trap gehangen. Het was natuurlijk een foto van Lizzie toen zij één maand oud was, maar ik wilde de foto niet helemaal weg doen, dus hingen we hem in de hal. Enkele weken terug kreeg ik van Fotofabriek de kans om een nieuwe foto op canvas te laten drukken. Dat kwam best goed uit, want een canvas van de 2 meiden samen had ik nog niet. Nu heb ik dus een reden om de foto van Lizzie ergens anders te hangen, nog steeds wil ik de foto niet weg doen. Maar nu hangt er wel een mooie canvas van de 2 meisjes samen in de hal boven de trap.

Vanwege de privacy van onze kinderen, zijn de gezichten onherkenbaar gemaakt op de foto.

#BusinessMomAD

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply