Lifestyle

Twee cadeautips voor working moms!

Twee cadeautips voor working moms

Een cadeau krijgen is leuk, maar stiekem is in veel gevallen een cadeau krijgen eigenlijk nog veel leuker. Maar dat laatste is natuurlijk alleen het geval wanneer het gaat om een cadeau waar iemand ook écht blij van wordt. En dat is niet bij alle cadeaus het geval. Daarom is het altijd goed om een aantal cadeautips achter de hand te hebben. Wanneer je een cadeau zoekt voor een echte ‘working mom’ dan heb je geluk, zij hebben namelijk meer spullen nodig dan anderen en dit maakt de mogelijkheid tot het geven van een topcadeau ook groter. Dus op zoek naar een topcadeau voor een working mom? Lees snel verder. 

1.      Altijd onderweg 

Een working mom zit nooit stil. Figuurlijk niet, maar letterlijk ook niet in veel gevallen. Ze rennen van hot naar her en de echte business babes stappen van het vliegtuig zo de taxi in. Cadeaus die binnen dit kader passen zijn dan ook vaak meer dan welkom. Een fijne kofferset is een must have voor de working moms. Dit is een leuk cadeau wat zowel zakelijk als privé van pas komt. Wanneer je een set van hoogwaardige kwaliteit geeft zul je zien dat het een leven lang meegaat. Maar er zijn ook kleinere cadeaus denkbaar die zeer in de smaak vallen. Een goede toilettas kopen is iets wat je zelf waarschijnlijk niet zo snel doet, maar wat wel van grote waarde is. Ook wanneer je niet op reis gaat is dit fijn om te hebben. Een toilettas in je werktas (gevuld met zaken om jezelf weer even snel op te frissen), dat is altijd een goed idee.  

2.      Me time 

Iets wat er bij veel drukbezette moeders -die ook nog werken- vaak bij inschiet, is tijd voor haarzelf. Ze rennen van hot naar her en denken vooral aan anderen. Van de baas tot de kinderen en vriendin tot een partner. Tijd geven om even te relaxen en op te laden is dan ook een perfect cadeau. Denk aan een tegoedbon voor de sauna of een lekkere massage. Zorg er wel voor dat het iets is wat niet al te veel tijd kost, het moet natuurlijk wel in het drukke leven en schema passen. 

Kortom; een echt fijn cadeau geven is iets waar je wellicht wat langer over na moet denken maar dit is prima te doen. Zeker wanneer jouw ontvanger een drukbezette moeder is dan zijn er genoeg dingen te verzinnen waar zijn of haar hart een sprongetje voor maakt. En ben je zelf een drukbezette working mom? Doe dan je voordeel met bovenstaande en plaats deze op je verlanglijst! 

You Might Also Like