Business Lifestyle

5 boekentips voor startende ondernemers

Nu ik vakantie heb vond ik het wel eens tijd om een begin te gaan maken aan de stapel boeken die ik de afgelopen jaren gekocht heb, maar nog nooit met één vinger heb aangeraakt. Niet omdat ik een hekel aan lezen heb, maar omdat ik er gewoon weg nooit de tijd voor kon vinden of maken. Nu heb ik mezelf voorgenomen om minimaal 1 uur per dag te gaan lezen, ook na de vakantie.

De boeken die ik zelf al heb liggen, maar waar ik dus nog niet aan ben begonnen, deel ik graag met je, want de recensies van deze boeken zijn gewoon top.

  1. Masterclass ondernemen van Annic van Wonderen. Annic is ooit begonnen met haar fashion blog I Love Fashion News, met ruim 2 miljoen bezoekers per maand de grootste ter wereld. Nu geeft Annic wekelijks advies trajecten aan ondernemers en heeft zij een eigen boek. Ik heb enkele bladzijdes gelezen in dit boek, maar daarna nooit meer de tijd kunnen vinden. Het is gewoon een goed boek, vol met tips en adviezen, kopen dus!
  2. 60 minuten boekjes. Dit is een concept met meerdere auteurs, deze zijn in samenwerking met Frankwatching uitgebracht. Per boekje hoef je er maar een uurtje voor te gaan zitten en je weet bijvoorbeeld alles over online communicatie.
  3. Een werkweek van 4 uur van Timothy Ferriss. Zelf ben ik net 5 dagen terug begonnen met dit boek, en de manier waarop dit boek is geschreven bevalt me erg goed. Uit iedere bladzijde haal je wel een stuk inspiratie. Tip: leg een notitieboek en pen naast je neer, want die ga je zeker nodig hebben.
  4. Zo haal je meer uit je brein van Theo Compernolle. In dit boek gaat het er voornamelijk om hoe je je brein het effectiefst kunt gebruiken, want je kunt meer dan je zelf denkt. Ik heb hem nog niet gelezen, maar staat zeker wel op mijn bucketlist voor dit jaar nog :-).
  5. Doelgerichte SEO door Tonny Loorbach. Ook enkele bladzijdes gelezen, maar verder geen tijd meer voor gemaakt. De recensies zeggen genoeg over de kwaliteit van het boek. Je leert alles over hoe je SEO het beste kunt toepassen voor jouw bedrijf, en dat allemaal in één boek!

Als ik meer boeken ga bestellen en ook echt ga lezen zal ik een uitgebreider boekentips artikel maken, maar voorlopig heb ik zelf wel even genoeg leesvoer :).

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply