Interior

Een locker voor in een kantoor aan huis

Dagelijks ben ik bezig met mijn interieur, altijd verander ik wel iets, natuurlijk niet dagelijks, maar wel vaak. We hebben niet een heel groot huis, en om het leuk te houden verander ik af en toe de inrichting of koop ik leuke accessoires. Mijn stijl is retro en stoer, voorheen hield ik van cosy accessoires, maar daar ben ik inmiddels vanaf gestapt.

Ik werk op het moment de meeste tijd dat ik werk thuis, ook al heb ik ook een kantoor. Vanwege de drukte en mijn man die fulltime werkt kom ik er gewoon niet aan toe om naar kantoor te gaan en dan is het fijn dat ik ook thuis kan werken.

Geen aparte werkruimte

Omdat we juist zo’n kleine woning hebben, heb ik helaas geen aparte werkruimte zoals een zolder die ik kan omtoveren tot kantoor. Ik werk dus of in de woonkamer waar we een bureau hebben staan, of op de slaapkamer waar we sinds kort ook een bureau hebben neergezet zodat ik ‘s middags als de kinderen wakker zijn en mijn man het overneemt kan werken in alle rust. Nog steeds niet ideaal helaas, maar daar komt vanaf eind dit jaar / begin volgend jaar verandering in.

Een nieuw huis

Wij wonen nu al ruim 4 jaar samen en zijn samen gestart met een huur- appartement, nu hebben we een particuliere huurwoning. Eind dit jaar willen we gaan kijken voor een koopwoning, zodat we veel meer ruimte hebben en natuurlijk een zolder. Eindelijk een echt kantoor aan huis, iets waar ik al jaren van droom. Ik ben al volop inspiratie aan het opdoen voor de inrichting van mijn kantoor.

Ook de zolder wil ik dus retro / stoer gaan inrichten. Ik zou graag een groot bureau / tafel willen van steigerhout met steigerbuizen, dat lijkt me echt gaaf! Dan wil ik ook nog een “vergadertafel” van steigerhout met de steigerbuizen. En natuurlijk wat stoere bijzettafeltjes en een bruine lederen bank met zwarte stalen poten.

Ik zie het al helemaal voor me :), leuke accessoires kopen en natuurlijk veel groen want dat past bij een retro / stoer interieur. Wat ik ook zeker wil gaan aanschaffen zijn lockers. Nu staan de mappen en ander papierwerk voor mijn bedrijven los in de kast en deze wil ik straks mooi achter slot en grendel opgeborgen hebben.

Deze locker van lockershop.nl past bijvoorbeeld goed bij een retro / stoer kantoor. Je kunt overigens zelf de kleur van de ombouw bepalen, het soort hout en het soort onderstel. Naast deze locker hebben ze nog veel meer soorten lockers in verschillende kleuren en maten, zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen dus!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply