Lifestyle

Hoe verberg je je lingerie onder je kleding? 4 Tips

Boxer dragen

Heb jij vaak dat je lingerie door je kleding heen zichtbaar is? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zeker als je een afspraak hebt met een klant is het niet fijn als je zwarte lingeriesetje – hoe mooi die ook is – door je kleding schijnt. Dan hebben we het nog niet gehad over de randjes van je bh of ondergoed die zichtbaar kan zijn door je kleding. Denk bijvoorbeeld aan de dagen dat je een wat strakker shirt of een mooi jurkje draagt. Wat kun je doen om je lingerie zo goed mogelijk te verbergen? We geven hieronder wat tips.

Rood onder witte kleding

Lingerie onder kleding verbergenRode lingerie

In de zomer dragen we graag wit. Witte shirts, witte blouses, witte jurkjes. Maar welke kleur moet je dragen onder witte kleding? Het is natuurlijk niet heel prettig als je klanten je felroze string door je witte broek heen zien. Misschien dat het je zal verbazen, maar inderdaad, je kunt het beste rode ondergoed onder witte kleding dragen. Het wordt natuurlijk wel iets lastiger wanneer je een wit jurkje hebt van een dun stofje, maar je kunt het doorschijnen zo minimaal mogelijk maken.

Onzichtbare bh-bandjes!

Bij een strapless shirtje is niets zo lelijk als bh-bandjes die er bovenuit komen. Zorg er dus voor dat je bh-bandjes niet zichtbaar zijn. Wanneer je dus een strapless top gaat kopen, bedenk dan goed welke bh je eronder aan wilt doen. Hetzelfde geldt voor een haltertop waarbij de sluiting in de nek zit.
Voor beide tops zijn er oplossingen! Voor de strapless tops zijn er bh’s waarbij je de bandjes kunt verwisselen, zodat je de bandjes eraf kunt halen en er doorzichtige bh-bandjes aan vast kunt maken. Het voordeel van deze bh’s is dat ze ook strapless gedragen kunnen worden, zodat je helemaal geen bandjes meer ziet. Voor de haltertops hebben we ook bh’s met een haltersluiting in de nek. Weg bandjes!

Naadloos ondergoed

Naadloos ondergoed

Wat draag je onder een jurk en vooral onder een strak jurkje? Als je een strak jurkje aan hebt zie je vaak de lijnen en randjes van je ondergoed. Beter kun je een string dragen. Vind je een string niet zo prettig zitten? Dan heb je ook naadloos ondergoed, waarbij je de naden niet onder je strakke jurk of rokje ziet lopen.

Draag een boxer

Als je naar een klant moet en je moet even bukken om iets van de grond pakken, dan kan je string zomaar een keer boven je broek uitkomen. Of erger nog: een bilspleet. Dat wil je natuurlijk liever niet. Een boxer lost dit probleem op!

Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt in je kleding. Of dat nou met een string of gewoon ondergoed is. Als jij niet wil dat je lingerie gezien wordt pas dan bovenstaande tips toe.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply