Business Lifestyle

Met deze accessoires kom je professioneel over als ondernemende moeder

Met deze accessoires kom je professioneel over als ondernemende moeder

Je uitstraling is van groot belang voor de manier waarop je overkomt op je zakelijke connecties en klanten. Zeker iets om bij stil te staan dus! Want hoewel je als moeder al gauw onder de vlekken zit en je haar misschien het liefst in een rommelige knot draagt, is dat niet de verstandigste manier om het aan te pakken tijdens een werkdag. Met aandacht voor de kleinste details kom je al goed voor de dag. Bijvoorbeeld met de juiste accessoires, waar we het in deze blog over gaan hebben!

De tas die je draagt

Outfit: check. Schoenen: check. En de tas die je elke dag weer bij je draagt? Daar vergeten we maar al te vaak aandacht aan te besteden. Terwijl die tas ook zeker een waardig onderdeel van je look vormt! Ga voor een mooie tas die aansluit op de rest van je kleding, bijvoorbeeld qua kleur.

Er zijn een heleboel soorten en maten tassen te vinden: voor ieder is er wat wils. Neem dus eens de tijd om een tas uit te kiezen die jij mooi vindt en die echt bij jou past. Ga je bijvoorbeeld voor een rugtas of een schoudertas? Zo beleef je er voortaan ook veel meer plezier aan: die tas is niet langer alleen een praktisch item, maar ook een belangrijk modestuk.

Met deze accessoires kom je professioneel over als ondernemende moeder

De look van je telefoon

Je hebt ‘m een groot deel van de dag in je hand, en de kans is groot dat je ‘m er ook tijdens meetings regelmatig bij pakt: je telefoon. Hoewel je er misschien niet snel bij stilstaat, betekent dit dat het slim is om na te denken over de look van je mobiel. Want zeg nu eerlijk: niemand wordt blij van het aanzicht van een vies en versleten telefoonhoesje. Fris is dat namelijk niet.

Zorg er daarom voor dat je een mooi Android of iPhone hoesje om je telefoon hebt zitten. Welk hoesje je uitzoekt? Dat is natuurlijk helemaal aan jou! Ga bijvoorbeeld voor een strakke en minimalistische look met een basic hoesje: daarmee zit je altijd goed. En je weet ook zeker dat je er niet snel op uitgekeken raakt. Maar het is uiteraard ook een idee om een opvallender hoesje te kiezen, bijvoorbeeld met een mooie print. Voor een speelse en vrolijke look!

Denk na over de uitstraling van deze werkaccessoires

Werk met mooie stationary

We werken vandaag de dag natuurlijk voornamelijk op een laptop, maar de kans is groot dat je af en toe ook nog iets opschrijft. Sta in dat geval stil bij de uitstraling van je stationary. Notitieboeken, etuis, pennen, potloden en gummen: om maar wat voorbeelden te noemen. Net als vroeger op de middelbare school is het ook nu nog relevant om fraaie varianten uit te kiezen.

Ook hierbij geldt: ga voor een look die bij jouw stijl past. Kies je bijvoorbeeld voor een basic notitieboek in stijlvol zwart of ga je juist liever voor een variant met een print? Alles is mogelijk – als je maar achter je accessoires staat.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply