Business

Mijn zakelijke doelen voor 2018

Mijn zakelijke doelen voor 2018

2018 is al een aantal weken bezig, en in 2017 wist ik al zeker wat ik wilde gaan bereiken dit jaar. In de 2e week van Januari begon het voor mij al goed met een hele aangename e-mail, ik werd genomineerd voor de Freelancer of the Year 2018 awards!

Deze nominatie zette zich binnen 1 week om in een plaats in de finale, mega trots natuurlijk! Op 10 februari heb ik het pitch event, ik zal dus later nog een aparte blog schrijven over de awards.

Zakelijke doelen

Al sinds Juni 2015 ben ik ondernemer, in het eerste jaar hield ik de focus op het ontwikkelen van websites en het langzaamaan laten groeien van mijn bedrijf. Lizzie was toen 6 maanden en ik genoot volop van mijn kleine meisje.

Inmiddels word dat kleine meisje over een aantal dagen alweer 3 jaar (echt bizar hoe snel de tijd gaat) en is onze Zoë ook alweer ruim 1 jaar. Na de geboorte van Zoë had ik eigenlijk nooit verwacht dat ik het ondernemen en moederschap zo goed kon combineren.

Kort na de geboorte van Zoë is mijn bedrijf enorm hard gegroeid en stegen het aantal aanvragen explosief. Op dit moment focus ik mij op het ontwikkelen van websites, webshops maar heb ik ook mijn dienstenpakket uitgebreid met linkbuilding trajecten.

Bucketlist voor 2018

  • Adviestrajecten voor startende ondermers
  • Nog meer groeien
  • Mijn webshop babylizz.nl explosief laten groeien
  • Eigen projecten opzetten
  • Focus leggen op startende ondernemers
  • Businessmom.nl enorm laten groeien naar min. 30.000 bezoekers per maand

Verder laat ik alles over mij heen komen, en werk ik keihard aan de toekomst van mijn bedrijf. Zo verwacht ik dat de groei explosief stijgt met 60% voor het jaar 2018.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply